2777
2789
عنوان

اصفهانیا بیان

60 بازدید | 8 پست

سلام به همگی ...چرا انقد قیمت لباسا تو اصفهان بالاست ادم همش مجبور میشه اینترنتی خرید کنه...یه پیرهن کتان ک تو اینستا همه جا زیره ۵۰۰عه رو میدن ۷۰۰ و خورده ای من ک بیشتر خریدام انلاینه سر این قضیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم بیشتر خریدا انلاین شده اینجور شده

اخه فروشنده هام یکم منصف تر قیمت بذارن تا مردم انلاین نخرن ..من خودم خرید حضوریو خیلی دوس دارم ولی وقتی میبینم قیمتاشو واقعا بالا میگن نمیخرم

اخه فروشنده هام یکم منصف تر قیمت بذارن تا مردم انلاین نخرن ..من خودم خرید حضوریو خیلی دوس دارم ولی و ...

خب عزیزم اجاره مغازه میدن نون میبرن برای خانواده 

وقتی بیشتر خریدا اینترنتی شده مجبورا بکشن بالا قیمتو تا همون ینفرم‌میاد سود کنن

خب عزیزم اجاره مغازه میدن نون میبرن برای خانواده  وقتی بیشتر خریدا اینترنتی شده مجبورا بکشن با ...

خب ببین وقتی بیشتر خریدا اینترنتی شده یه دلیلی داره دیگ بعدم هزار تا راه برا جذب مشتری هست بیشتر انلاین شاپا میگن بیشترین مشتریاشون مال اصفهانه خب وقتی طرف میبینی یه پیرهن ساده با همون جنس ۲۰۰ تومن ارزون تر میره انلاین میگیره 

خب ببین وقتی بیشتر خریدا اینترنتی شده یه دلیلی داره دیگ بعدم هزار تا راه برا جذب مشتری هست بیشتر انل ...

من خودم اول حضوری میرم میبینم اگ یه لباس خوب مناسب ببینم میخرم نمیرم سمت خرید انلاین