2789
عنوان

چیکارکنم ...💔💔

104 بازدید | 9 پست

منو شوهرم خیلی باهم فرق داریم کلا اخلاق رفتار همه چی 

کلا چیزی ک تو فکره اونه به نظر من درست نیست و فکر من بنظر اون 

بعد اصلا درک نداره هرچی میگمم اصلا قبول نمیکنه اصلا یکم فکر نمیکنه ب حرف ببینه کدوم درسته و درک نداره اصلا سرهمینا انقد باهم بحث کردیم دیگ کلا زده شدیم از هم 

الانم زیاد باهم حرف نمیزنیم کاری بهم نداریم هر کی زندگی خودشو میکنه البته ک این زندگی نیست 

چند سال اینارو تحمل کردم الانم مجبوری میسازم خیلی خیلی هم دوستش دارم اما منم دلم میخاد یکی دوستم داشته باشه بغلم کنه بحرفام گوش بده درکم کنه ناراحتم آرومم کنه 

برا همین خیلی به خیانت فکر میکنم 

اما من اینکاره نیستم نمیتونم اینکارو بکنم اما خب فکرم اینه خیلی اذیتم میکنه چیکار کنم این فکرارو نکنم

شوهرم ک از اول بد بوده بچمم سرش ضربه خورد مشکل دار شده هیچی یاد نمیگیره برا زندگیم و دخترم دعا کنین تورو خدا کاش حداقل یکیش درست بشه دیگ تحمل ندارم بخدا

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دعاتون میکنم آرامش بیاد تو زندگیتون و خوشبخت باشید کنار هم حتما مشاوره خوب برید تا انشالله مشکلتون ...

فدات عزیزم 

والا هزینه هاش خیلیه نمیتونم

همین الان نشستم نوبتم برسه مشکل تیرویید دارم ۶ ماه یبار میام شوهرم میگ همش دکتری

صبور باش خواهرم مهربون

هی دارم هی صبرو تحمل میکنم ولی میگم چند سال آخه 

کاش مثلا میگفتن ده سال 

به امید اینکه ده سال تموم بشه زندگی میکردم اما...

خیلی زیاد ناراضی ام از زندگی اما راهی ندارم و مجبورم ادامه بدم 

خیلی بده

فدات عزیزم  والا هزینه هاش خیلیه نمیتونم همین الان نشستم نوبتم برسه مشکل تیرویید دارم ۶ ماه ی ...

اگر بتونید یه کوچولو پس‌انداز کنید و برید خیلی خوب میشه به هرحال حرف یک عمر زندگی هستش

هی دارم هی صبرو تحمل میکنم ولی میگم چند سال آخه  کاش مثلا میگفتن ده سال  به امید اینکه د ...

دعا میکنم برات راهی نداری جز صبوری مشاوره حتما بروقوی باش

هرکس یک روزی وقتش تمام میشه مهم ......
واقعا سخته خانم  خدا به دلتون آرامش بده خانم  اميدوارم حال دلتون آروم  حال حس و عش ...

مرسی ممنونم انشالله هرچی از خدا میخاین بهتون بده