2777
2789
عنوان

مربی بدنسازی

128 بازدید | 9 پست

رفتم بدنسازی دیدم مربیش کلی پهلو داره باسن افتاده و تخت اصلا اندام خوبی نداشت مگه نباید اینا خیلی خوش اندام باشن پیش خودم گفتم این اگه بید زن بود باغچه خودشو میزد 🤔🤔🤔

ازاین آدما دورم کن بد و خوب ندارن خستم 😔💔

بعضی ها شاید بعد ازدواج اینطور بشن

یا بعد از یه سن مشخص ۴۵ سال به بالا

بعضی ها واسه اینه یه مدت ول میکنن 

نمیشه اینطور بگی. همه مربی های ورزش های دیگه هم از سن مسابقاتشون رد میشن بدن اینجور میشه

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره پس چی  مربیم یه بدنی داره که اصلا نگم 🔥😂

آره خیلی عجیب بودم برام تصوراتمو خراب کرد گفتم الان میرم اونجا با کیم کارداشیان روبرو میشم😉

من مربی اینجوری ندیدم تا حالا

اعتماد به سقف خوبی داره خوش به حالش‌...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیزم چه اهمیتی داره اون چ شکلیه توبه هدف خودت نگاه کن یه هفته امتحانی بروببین رفتارش بابقیه چجوریه توورزش باهاتون مصممه یابراش مهم نیست ورزش بکنی یانه حرکات اصلاحی روبهتون میگه یابراش مهم نیست همه اینا روبسنج هیچ وقت ازظاهرکسی روقضاوت نکن

عزیزم چه اهمیتی داره اون چ شکلیه توبه هدف خودت نگاه کن یه هفته امتحانی بروببین رفتارش بابقیه چجوریه ...

شما مثل این که منظور منو متوجه نشدید من پیش خودم گفتم شاید زیاد تو کارش استاد نباشه اگه بود اندام خودشو درست میکرد 

شما مثل این که منظور منو متوجه نشدید من پیش خودم گفتم شاید زیاد تو کارش استاد نباشه اگه بود اندام خو ...

شمام فکرکنم ازاون آدمایی هستی که فقط حرف خودت ‌ومیزنی قربووونت دارم میگم شاید زایمان کرده به تازگی بدنش به هم ریخته میگم به ظاهرقضاوت نکن یه مدت برو همه چی مشخص میشه برات که چرا این اندامو داره والا من خودم چندساله باشگاه میرم خیلیا رومیشناسم جانانه ورزش میکنن ولی بازم شکم دارن ولی بعضیا رم میشناسم که به زورآمپول و رژیم شکمشون وجمع میکنن من مربیم تاوقتی فقط ورزش میکرد باسن خیلی خوش فرمی داشت ولی شکمم داشت ازوقتی رژیم و آمپول ونمیدونم هزارچیزه دیگه روجدی گرفت شکمش تخت شد ولی باسنش قشنگی قبلشونداشت یه بارگف ماهی بیست ملیون هزینه قرص ا وآمپولا ورژیمی که میگیرم میشه