2777
2789
عنوان

کنکورررر

263 بازدید | 33 پست

انسانی پایه خوب تو این دوماه میتونه رتبه خوب بیاره؟

یکساله خوندم دوماه آخری جا زدم

هدفم تیب و نهایی میشه بنظرتون

اصلا اعتماد ب نفس ندارمم

قشنگیش به سختی کشیدنشه🤍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نتونه؟ من با پایه خوب دوهفته اخری فقط مرور کردم رتبم متوسط رو به خوب شد

چند شد رتبتون

من ۴۰۰۰ کشوری و ۱۵۰۰ منطقه دو این حدودا میخام

چند شد رتبتون من ۴۰۰۰ کشوری و ۱۵۰۰ منطقه دو این حدودا میخام

اگه واقعا بخونی میتونی

بستگی به معدلتم داره البته

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰اگر واسم صلوات بفرستی ممنونت میشم

سلام قطعا میتونی

میشناسم کسایی رو که از صفر ۳ ماه آخر شروع کردند پزشکی آوردن تو تجربی به اون سختی

تو که قبلا خوندی

و در آخر یادت نره که ارزش روز های کنکور یکسان نیست الان هرچی بخونی نقده و با کمترین مرور سر جلسه یادت میاد خودم یکی از سوالای کنکور رو همون صبح کنکور که میرفتم سر جلسه دشت کردم

جا نزن و تا ثانیه آخر بجنگ وگرنه یه کسی که از تو کمتر خونده و لیاقتش از تو کمتره این مدت رو میخونه و جای تورو میگیره

سلام قطعا میتونی میشناسم کسایی رو که از صفر ۳ ماه آخر شروع کردند پزشکی آوردن تو تجربی به اون سختی ...

وای واقعا من یکسال تو خونه حبس بودم اونی ک از عید ب بعد شروع میکنه اگه جامو بگیره چی

وای واقعا من یکسال تو خونه حبس بودم اونی ک از عید ب بعد شروع میکنه اگه جامو بگیره چی

قطعا میگیره 

من سال ۱۴۰۱ خودمو پاره کردم برای کنکور بعد عید ول کردم پرستاری آوردم رفیقم از ۱ فروردین شروع کرد پزشکی دولتی همدان اورد

قطعا میگیره  من سال ۱۴۰۱ خودمو پاره کردم برای کنکور بعد عید ول کردم پرستاری آوردم رفیقم از ۱ ف ...

من همش میترسم نشه بقیه مسخره کنن مادر پدرم بد میشن باهام 💔

من همش میترسم نشه بقیه مسخره کنن مادر پدرم بد میشن باهام 💔

این جمله رو گوش کن از استاد روانشناسی مونه بزرگ تربن روانشناس کشور

میگه اگه تلاش کنی شاید بشه شاید نشه ولی اگه تلاش نکنی قطعا قطعا نمیشه

اگر فکر و خیال نکنی و به اخرش فکر نکنی فقط تلاش کنی میشه اما اکثر کنکوری ها هی میگن نمیشه پس ولش کن تلاش نمی کنن و قطعا شکست میخورن