2821
2789
عنوان

کنکورررر

262 بازدید | 33 پست

انسانی پایه خوب تو این دوماه میتونه رتبه خوب بیاره؟

یکساله خوندم دوماه آخری جا زدم

هدفم تیب و نهایی میشه بنظرتون

اصلا اعتماد ب نفس ندارمم

قشنگیش به سختی کشیدنشه🤍❤️

چرا نتونه؟

من با پایه خوب دوهفته اخری فقط مرور کردم

رتبم متوسط رو به خوب شد

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا نتونه؟ من با پایه خوب دوهفته اخری فقط مرور کردم رتبم متوسط رو به خوب شد

چند شد رتبتون

من ۴۰۰۰ کشوری و ۱۵۰۰ منطقه دو این حدودا میخام

چند شد رتبتون من ۴۰۰۰ کشوری و ۱۵۰۰ منطقه دو این حدودا میخام

اگه واقعا بخونی میتونی

بستگی به معدلتم داره البته

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

سلام قطعا میتونی

میشناسم کسایی رو که از صفر ۳ ماه آخر شروع کردند پزشکی آوردن تو تجربی به اون سختی

تو که قبلا خوندی

و در آخر یادت نره که ارزش روز های کنکور یکسان نیست الان هرچی بخونی نقده و با کمترین مرور سر جلسه یادت میاد خودم یکی از سوالای کنکور رو همون صبح کنکور که میرفتم سر جلسه دشت کردم

جا نزن و تا ثانیه آخر بجنگ وگرنه یه کسی که از تو کمتر خونده و لیاقتش از تو کمتره این مدت رو میخونه و جای تورو میگیره

سلام قطعا میتونی میشناسم کسایی رو که از صفر ۳ ماه آخر شروع کردند پزشکی آوردن تو تجربی به اون سختی ...

وای واقعا من یکسال تو خونه حبس بودم اونی ک از عید ب بعد شروع میکنه اگه جامو بگیره چی

وای واقعا من یکسال تو خونه حبس بودم اونی ک از عید ب بعد شروع میکنه اگه جامو بگیره چی

قطعا میگیره 

من سال ۱۴۰۱ خودمو پاره کردم برای کنکور بعد عید ول کردم پرستاری آوردم رفیقم از ۱ فروردین شروع کرد پزشکی دولتی همدان اورد

قطعا میگیره  من سال ۱۴۰۱ خودمو پاره کردم برای کنکور بعد عید ول کردم پرستاری آوردم رفیقم از ۱ ف ...

من همش میترسم نشه بقیه مسخره کنن مادر پدرم بد میشن باهام 💔

من همش میترسم نشه بقیه مسخره کنن مادر پدرم بد میشن باهام 💔

این جمله رو گوش کن از استاد روانشناسی مونه بزرگ تربن روانشناس کشور

میگه اگه تلاش کنی شاید بشه شاید نشه ولی اگه تلاش نکنی قطعا قطعا نمیشه

اگر فکر و خیال نکنی و به اخرش فکر نکنی فقط تلاش کنی میشه اما اکثر کنکوری ها هی میگن نمیشه پس ولش کن تلاش نمی کنن و قطعا شکست میخورن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز