2777
2789

پشت سرم همه جا ازم بدگویی میکنه برنامه هامو بهم میزنه همش شوهرمو پر میکنه گاهی هم روش تاثیر میذاره.... شوهرم میگه بریم بهش سر بزنیم منو میبینه شروع میکنه ب تیکه انداختن... دیگه اعصابم نمیکشه دلم میخواد فرار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر احمقن بعضی ها

ماام ی فامیل داریم این مدلیه پشت عروسش پیش ما بد میگه

نمیگه تف سر بالاست آدم عروس خودشو خراب کنه

خالا برعکس مادرشوهر من یکی پشت عروس هاش بد بگه جرش میده میگه اینا دخترای منن سره این اخلاقش عروس هاش عین پروانه دورشن مدام براش کادو میخرن بهش زنگ میزنن 

کدومشون داره نفع میبره از کارش؟؟ قطعا مادر شوهر من

اینک میگین همه مادرشوهرم تیکه میندازه ینی چی میگ؟همیشه برام سواله چی میگن

برای مثال یه نمونه

اگر مهمون داشته باشی و فردا بری خونش مثلا میگه فلانی مهمونی میگیره به فکر جیب شوهرش نیست. گرونی شده.

یا مثلا دستت طلا میبینه میگه همسایمون مشکل مالی داره زنش طلاها رو نمیفروشه بده شوهرش مشکلش حل بشه.حالا من که طلاهام نود درصد مال خونه پدرمه. 

مثال های فراوون این مدلی که غیرمستقیم هستن.‌مستقیم که دیگه معلومه

برای مثال یه نمونه اگر مهمون داشته باشی و فردا بری خونش مثلا میگه فلانی مهمونی میگیره به فکر جیب شو ...

بدیش اینه غیر مستقیم نمیتونی جواب بدی😂😐چیزی بگی میگ من ک با تو نبودم دختررررم