2777
2789
عنوان

مشکوک شدم...

128 بازدید | 14 پست

شوهرم قرار بود ما رو ببره مسافرت. بعد ماه رمضون بعد هی بهونه اورد ک یکی از همکارام رفته مرخصی بعد اون اومد ی بهونه دیگه بعد باز گفت یکی دیگه رفته ماموریت باز اونم اومد میگه کار دارم یک هفته دیگه.  مشکل مالی نداره.  کارشم دولتی نیست و دست خودشه.  حس میکنم نمیخواد مدت طولانی با ما باشه و دوس داره سر کار باشه.  بنظرتوت حق دارم مشکوک بشم؟ قبلا ی موردی پیش اومد ک در واقع سوتفاهم بود و طرف میخواست اذیت کنه تو سفر دو سال پیش زنگ میززد ب شوهرم و شوهرم چون از من میترسید نزاشت بفهمم بعد سفر لو رفت.  حالا الان یاد اون موقع افتادم و مشکوک شدم

پسرم دنیامه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلِ شوهرِ آشغال من که چون دوست دختر داره و صبح تا شب با خانوم چت میکنه و تماس میگیره و قرار میزارن، با من و بچه ها جایی نمیاد که بتونه به کثافت کاریاش برسه 

نکبت بیشرف تو اداره ساعت کاریش 7 صبح تا 4 بعد از ظهره ولی به خاطر اون هرزه تا 8 شب الکی اداره میمونه که بتونه باهاش چت کنه و زنگ بزنه 

چون به زنای خراب میگه مجردم ، مجبوره تا شب خونه نیاد که لو نره  

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

مثلِ شوهرِ آشغال من که چون دوست دختر داره و صبح تا شب با خانوم چت میکنه و تماس میگیره و قرار میزارن، ...

حضوری هم همو میبینن؟ 

چون ک شوهر من زیاد سر کار نمیمونه و سر ساعت برمیگرده

پسرم دنیامه
حضوری هم همو میبینن؟  چون ک شوهر من زیاد سر کار نمیمونه و سر ساعت برمیگرده

آره همه جوره با همن ، خدا مرگش بده 

حضوری و چت و تماس 

باز شوهر تو خوبه

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

خب پس نگران نباش ولی حتمن تایمی مناسب برای سفر انتخاب کن و بگو برای تجدید روحیه و قوا بریم اگه گفت ن ...

فعلا نگم؟ مثلا یک ماه بعد بگم

الان ک کارو بهونه کرد مث دفعه های قبل

پسرم دنیامه
فعلا نگم؟ مثلا یک ماه بعد بگم الان ک کارو بهونه کرد مث دفعه های قبل

چرا مثلن تعطیلی این چند روزه رو بگو یا بگو اردیبهشته هوا عالیه برای سفر ببین تمایلی نشون میده مثلن بگه آره فلان تایم بریم اگه قبلنا خودش دوست داشته گاهی کارشو رها کنه و گردشی بره بعضیام انگار جونشون به کارشون بنده😂

چرا مثلن تعطیلی این چند روزه رو بگو یا بگو اردیبهشته هوا عالیه برای سفر ببین تمایلی نشون میده مثلن ب ...

این کلا گردشش دست جمعی دوس داره

الان اگر بگم ننه باباتو ببریم سفر حتما قبول میکنه😶‍🌫️

پسرم دنیامه
این کلا گردشش دست جمعی دوس داره الان اگر بگم ننه باباتو ببریم سفر حتما قبول میکنه😶‍🌫️

آهان پس وابسته است🤔

آخه کسی که زن و بچه داره باید اینقد ارزش برای خانوادش قائل باشه که حالشون براش مهم باشه

گاهی مردا خانواده رو فقط همون ننه بابا میدونن🤭 و زن و بچه شونو غریبه😏