2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مبل شویی مبلارو خراب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2531 بازدید | 23 پست
جای خوب باشه چرا خراب کنه منم آمد شست تازه به چندنفر دیگه همون رو‌معرفی کردم اونها هم راضی بودن

چجوری میشورن؟زمین خیس نمیشه؟یابا بخارشو؟مبلای من پارچش فوستو هست حرارت خرابش میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینش چقدره عزیزم چجوری می‌شورند بابخار یا چی ؟

یه نیم ست چهارنفره راحتی رو از ما ۵۵۰ گرفت. اول ببین کف میزنه کل مبل و بعد با جاروبرقی مخصوص خودشون کف هارو میکشه

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

چجوری میشورن؟یه خانومی اینجامیگفت من هردفعه ک میان مبلامو بشورن کل زمینو خیس میکنن

با دستگاه هست نه برعکس خیس نمیشه جایی 

حتی یه بار تو یه خونه مستاجر بودیم موکتاش چسب داشتن نمیشد بکنیم بدیم قالی شویی اومدن تو خونه بدون اینکه روفرشیو بکنن شستن خیلیم تمیز میشورن 

هیچ جا هم خیس نمیشه 

یه نیم ست چهارنفره راحتی رو از ما ۵۵۰ گرفت. اول ببین کف میزنه کل مبل و بعد با جاروبرقی مخصوص خودشون ...

اهان ممنونم عزیزم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
اهان ممنونم عزیزم

خواهش میکنم گلم

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery