2777
2789
عنوان

ام اس کی داره

182 بازدید | 12 پست

من الان مدت بیست روزه که دست چپم عضلش میگیره همراه با درد خفیف هروز استرس میگیرم شدتش زیاد میشه چن روز بود خوب بودم دکتر قرص منیزیوم داد اوکی بودم تا پیشب ک با شوهرم دعوام شد جیغ زدم یهو دیدم رگ دستم گرف و تا خوده صبح درد کشیدم رگ دستم ب شدت درد میکرد امروز بهترم ولی هنوز یکم درد میکنه ینی عضلاتش میگیره از چیه اخه ؟درمانش چیه دکترا فقط میگن استرس و قرص تقویتی میدن

اعتقاد ب هیچ نوع تعصبی من آزادم🌱⭐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم 

حتما ام آر ای مغز انجام بده خیال خودتو راحت کن 

منم دوماهه دست راستم ورم داره و تابه تاس دستام کاملا نمیدونم بخاطر چیه 

کلا ورم هست از بین نمیره ولی اگ مثلا ظرف بشورم ورم بیشتر میشه یا صب ک بیدار میشم هم همینطور دستم بسته نمیشه تا عصر ی کم کمتر میشه اما از بین نمیره 

دکتر هم نرفتم ...

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
ام اس بیشتر اینطوریه که یه عضوی خواب می‌ره بیشتر از سه چهار روز یا دوبینی پیدا میکنی البته حتمی هم ن ...

ن دوبینی دارم ن خواب رفتگی ن گزگز ن بی حسی فقط و فقط دست چپم ب شدت دچار گرفتی عضله میشه و عصبی بشم رگش درد میگیره وحشتناک و جالب این فقط هم شبا میشم

ن دوبینی دارم ن خواب رفتگی ن گزگز ن بی حسی فقط و فقط دست چپم ب شدت دچار گرفتی عضله میشه و عصبی بشم ر ...

شاید استرس و اعصاب خوردی داشتی این مدت اینا علایمش نیست همین فکرم بدتر بهت استرس میده مسکن بخور ماساژ بده کل گاوزبون بخور برای ارامشت به ام اس هم فکر نکن