2777
2789

من تو باشگاه ده مین میزنم.خوبه بیشتر برای لاغریه رون خوب جواب میده.اگه میخوای کلا لاغر کنی تردمیل بهتر تاثیر میزاره

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالي

اسكي فضائي باز از نظر من بهتره

همه بدنو اب ميكنه

من روزي يكساعت ميرفتم

كيف ميكردم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
بستني جان من با حلقه كمر روزي 15 مين و يكم ملاحظه غذايي 5 كيلو در يكماه كم كردم

چطور ممکنه؟؟؟ملاحظه غذاییت در چه حد بود؟؟

چطور ممکنه؟؟؟ملاحظه غذاییت در چه حد بود؟؟

من اولين بار بود تو عمرم رژيم گرفتم فقط برنجو بجاي هر روز كردم يه روز در ميون و شيرينيه مصنوعي لب نزدم بجاش خرما و عسل و در ضمن هر چيزي رو در حد معقول مي خورم بجاش روزي يك ليوان دم كرده چلتوك برنج ميخورم موهام آخ نگفته 

دلم را كساني شكستند كه هرگز دلم به شكستن دلشان راضي نمي شد ...
ميدونين چقدر مالري ميسوزونه دوچرخه،؟بچه ها روزي نيم ساعت دوچرخه خوبه؟ملاحظه غذايي چطوراخه؟ناهارشام چ ...

بچه ها من خوراكم نهارو شام برنجي بود كردمش يك روز در ميون فقط وعده نهار و شبها نونو ماست سالاد و از اين چيزا 

دلم را كساني شكستند كه هرگز دلم به شكستن دلشان راضي نمي شد ...

سلام

من با دوچرخه واقعی(منظورم اینه ثابت نه،واقعی!  ) هرروز حدودن 45دقیقه بصورت مفید رکاب میزنم.

میخام رونام لاغر بشن،آیا با این کار رون لاغر میشه یا فقط عضله ای میشه؟

بکوش تا عظمت درنگاه تو باشد، نه در آنچه به آن                                مینگری! 💖🍃                    "آندره ژید"
من اولين بار بود تو عمرم رژيم گرفتم فقط برنجو بجاي هر روز كردم يه روز در ميون و شيرينيه مصنوعي لب نز ...

چقد عالی آفرین به اراده ات.منم پنج کیلو میخوام کم کنم.قسم خوردم که دبکه خییییییلی کم برنج بخورم.ولی مشکلی که هست اینه من خورشت رو خالی نمیتونم بخورم

به نظرم هيچي بهترازاين نيست آدم شام كم بخوره ،بچه ها پروتعين مثل مرغ ميتونيم هرچقدر ميخوايم بخوريم؟

اندازه یه کف دست سینه مرغ آبپز یا کبابی.

2790
2778
2791
2779
2792