2789

هعییی داغ دلم تازه شد

موهام تا زیر کمرم بود با این سنم پسرونه زدم

البته ریزش هم داشتم خیلی

اگر میتونی دکتر برو اسی و خوب بهشون برس

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

روغن هایی مثل نارگیل، زیتون و...

به نوک موهات بزن

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی زدی بعدش روغن استفاده کن 

تا دوباره موخوره نزنه 

روغن نارگیل دوساعت قبل از حمام بزن بعد. از حمام هم ارگان 

من دخترم موهاش موخوره زده بود کوتاه کردم دارم اینکار انجام میدم امیدوارم نزنه دیگه

وقتی زدی بعدش روغن استفاده کن  تا دوباره موخوره نزنه  روغن نارگیل دوساعت قبل از حمام بزن ...

روغن ارگان نارگیل میزنم ولی نوک موهام موندم چرا سفیده این اعصابم خورد میکنه

هعییی داغ دلم تازه شد موهام تا زیر کمرم بود با این سنم پسرونه زدم البته ریزش هم داشتم خیلی اگر می ...

مال منم خیلی بلند بود بخاطر نوخوره کوفتی تاگردنم زدم الان نگاه میکنم میبینم نوکش سفید خیلی ناراحتم دباره موخوره بزنه چیکار کنم

مال منم خیلی بلند بود بخاطر نوخوره کوفتی تاگردنم زدم الان نگاه میکنم میبینم نوکش سفید خیلی ناراحتم د ...

منم با اینکه پسرونه زدم الان یکم باند شده ولی سرش نازکه که اونم یک نوع موخوره هست

میخوام دوباره چند ماه دیگ نوکشو کوتاه کنم

میزنم یعنی اون سعیدیا تبدیل به موخوره میشه

اگر میتونی دکتر برو بهت تقویتی یا چیزی بده 

منم با اینکه پسرونه زدم الان یکم باند شده ولی سرش نازکه که اونم یک نوع موخوره هست میخوام دوباره چند ...

خیلی بده من خیلی ناراحتم ازاونهمه مو گذشتم دباره الان نوکش سفیده تازه دیروز زدم موهام

قرص تقویتی میخورم نمیدونم دیروز موهام زدم چرا هنوز نوکش سفید خیلی رومخمه 

فک نکنم به این زودی موخوره بشه ها

یک مدت صبر کن اگر موخوره شد بعد پیگیری کن