2777
2789
عنوان

همزاااااد

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 45 پست
چند روزه شروع کردم ولی داره دیونم میکنه وقتی میخونم باد میپیچه تو تنم کل بدنم میلرزه گریه میکنم دائم ...

طبیعیه 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم اول این عبارت رو بخون  علامه مجلسی در کتاب بحارالانوار می‌فرماید: روایت است که خداوند ب ...

من خودم وارد زندگیم کردمش اینقد که دعاهای مختلف گرفتم فعالش کردم حالا میخوام بره نمیره

اینایی میگن وجود نداره امیداورم هیچ وقت تجربه نکند که مطمئن بشید هست منم اعتقاد نداشتم ظرف دوسال جوری برام طلسم ودعا کرفتن زندگیم کن فیکون شد هراتفاقی بگم افتاد خودم رفتم تشیع جنازه بعد اون مشکل عجیب غریب پیدا کردم گفتن همزاد وسنگینی  دارم  😥

عزیزم اول این عبارت رو بخون  علامه مجلسی در کتاب بحارالانوار می‌فرماید: روایت است که خداوند ب ...

یا خدا😬

پناه میبرم زیر پتو تا صبح الان سکته میکنم😂

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟

از کجا فهمیدی داری مگه اینا راسته؟ 

تو سرت نکنه صدا می‌شنوی آره.؟

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

اینایی میگن وجود نداره امیداورم هیچ وقت تجر به نکند که مطمئن بشید هست منم اعتقاد نداشتم ظرف دوسال جو ...

شما وقتی داشتی صدا میشنیدی یا حضور کسی رو حس میکردی

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

اینایی میگن وجود نداره امیداورم هیچ وقت تجر به نکند که مطمئن بشید هست منم اعتقاد نداشتم ظرف دوسال جو ...

بخدا قسم وجود داره کاش منم بی دغدغه بودم و نمیفهمیدم اصلا چی هس