2777
2789
عنوان

چرا طالبی بستنی م تلخ میشه😐

743 بازدید | 12 پست

طالبی با یه قاشق شکر بستنی وانیلی و یه مقدار کم شیر میریزم بعد از چند دقیقه تلخ تلخ میشه قابل خوردن نیست،کسی میدونه چرا دلیلش چیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عیب ازطالبی هست مسلما

قسمت های نزدیک پوستش رو نریز ببین درست میشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

منم چند روز پیش دسر طالبی درست کردم 

فقط خامه شکر طالبی پودر ژلاتین بود

مال منن تلخ شد

آخرم نفهمیدم دلیلش چی بود

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
آخه چند باره اینجوری میشه

منم همین جورمیشدتایکی گفت پوسته های طالبی بگیر تاخوب بشه،الان خوب میشه

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋
یعنی شیر نریزم؟

میگن شیر  میوه و مخصوصا طالبی رو فاسد میکنه . ولی خودم عاشق شیر طالبی ام و معمولا طالبی ها رو میذارم یخ بزنه و بعد توی مخلوط کن میریزم و شیر میریزم و سریع میخورم چون اگ دو سه دقیقه دیگه بمونه تلخ میشه

...همیشه هم بعد خوردنش نفخ بدی میشم  ولی از رو نمیرم😁