payanekhosh مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 1990 عنوان معجزه تو زندگی 105 بازدید | 9 پست تا حالا تو زندگیتون معجزه شده ؟کسی بوده که معجزه شده باشه براش؟ بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻 1403/02/11 | 23:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gholii عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 2794 من اما خوب رازیه ک بین خودم وخدامه اما ب چشم دیدم معجزه زندگیمو
کتی_کوچولو عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 2646 منتظرشم هنوز که نرسیده مـثـل بُـرد بـود بـاخـتَـن قلـبم بـه تُ♡️
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12245 منم چن روز پیش یه همچین تاپیکی زدم میتونی اونم بخونی چن نفر نوشتن معحزه هاشونو❤️ 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
payanekhosh مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 1990 من اما خوب رازیه ک بین خودم وخدامه اما ب چشم دیدم معجزه زندگیمو چی شد که معجزه شد؟ کار خاصی انجام دادی؟ بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻
payanekhosh مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 1990 منم چن روز پیش یه همچین تاپیکی زدم میتونی اونم بخونی چن نفر نوشتن معحزه هاشونو❤️ ممنونم بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻
ستاااااارره عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 928 خیر، الان خیلی به معجزه نیاز دارم دعاکنیدواسه یبارم معجزه رو تو زندگیم ببینم من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)
gholii عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 2794 چی شد که معجزه شد؟ کار خاصی انجام دادی؟ نه والاتنها ازخدا خواستم ک بشه زندگیم ب روال عادی برگرده و خوب من ی اعتقادی ک دارم همیشه صدتا صلوات نذرمیکنم و همیشه جواب میگیرم نمیدونم شایدم چون ازته دل خواستم اینو وی اعتقادخاصی هم ب حضرت ابوالفضل دارم هیچوقت دست رد ب سینم نزده قربونش برم
کاربر_نی_نی_سایت_هست عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 4632 همین نفس کشیدن و تپیدن قلب معجزه هست. خودت معجزه ای خانم.