2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرارتش خيلي زياده . كار باهاش سخته بايد موها رو دسته كني برس را از توش رد كني موها رو ممكنه بكنه و در كل  موها صاف صاف و لخت نميشه .  من هر دو رو دارم ولي به شخصه با اتوي مو راحت ترم . 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 

برای حرارتش که میتونی دماش رو تنظیم کنی ...به نظر من کار کردن باهاش خیلی راحت تره اتو هست.اصلا هم فشاری که اتو به مو میاره رو نداره..ولی اونقد که تو تی وی تبلیغ میکنه لخت نمیکنه

خدایامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی نداری .من چون تویی دارم ولی تو چون خودی را نداری

جاري و خواهر شوهر من دارن جاري ٥٥خريده خواهر شوشو ١٨٠خواهر شوهرم كه خيلي راضي بود و ميگفتن مثل اتو مو نيست كه موها رو به مرور زمان بسوزونه و نازك كنه و اينكه ميگفتن ١٨٠خيلي عاليه منم موهاشو ديدم واقعا خوب بود و طريقه استفاده اش هم راحتتر از اتو مو 

خودمم قصد دارم بگيرم

اللهم صَل علي محمد و ال محمد

سلام من دارم خيلي هم خوبه راضيم

از سي تومن داشت تا صد تومن من صد خريدم گفت سراميكه گفت اون. ارزونا خوب نيستن

خداييش خيلي خوبه بعد از حمام هم استفاده مي كنم بدون صدا و راحت موهام خشك ميشه لخت هم ميشه

البته شايد بستگي به تار مو داره من تار موهام نازكه و جنس موهام نرمه

بعد هم  فروشنده بهم گفت براي لخت شدن بايد سه بار برس بكشي

يه بار از رو دو بار از زير من امتحان كردم عالي بود لخت شد

و اصلا هم مو رو نميسوزونه

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)