2777
2789
عنوان

جاری ......

996 بازدید | 53 پست

جاریم از روزی ک عمل کرده واقعا کلاس میزاره خودشو میگیره خوشگلم شده وقتی میبینمش تا مدتها حالم بده چون رفتارش حال بهم زنه 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

دماغ عمل کرده؟ 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نبینش🥲🙂ببخشید همین ب ذهنم رسید 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده.💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

اگه نشون بدی ک حالتو بد میکنه ، اونوقت فک میکنه به هدفش رسیده و حسادتتو برانگیخته ، کاااملا بی تفاوت باش ، انگار اصلا عمل نکرده

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
اگه نشون بدی ک حالتو بد میکنه ، اونوقت فک میکنه به هدفش رسیده و حسادتتو برانگیخته ، کاااملا بی تفاوت ...

واکنش نشون نمیدم تو دلم حالم بد میشه

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت