2777
2789

و حسرت فرزندتون ....

و اینکه دیگه موقعیت ازدواج ایده ال ممکن نداشته باشی ....

و اینکه ممکن شما هم یه روزی بشی یه فردی مث همین خانمی ک الان افتاده بغل اقاتون و داره زندگی شمارو بهم میریزه و هزاران بدی های دیگه ک طلاق داره .

و یا اینکه بری دعوا راه بیاندازی ابروریزی کنی و شوهرتم لج کنه بگه اره اصلا نمیخوامت و قشنگ بره با اون خانم ....

شما ک نمیخواید طلاق بگیرید ...شما  ک فرزند و همسرتون رو دوست دارید ....من بهتون پیشنهاد میکنم ک ....

اگه متوجه شده اید ک همسرتون بهتون بی وفایی کرده .اسمشو لطفا خیانت نذارید .خیلی بار منفی داره .بذارید بی وفاییی .اگه این کارو کزده اول کمی روابط گذشتتون رو با همسرتون ی بازبینی کنید .....ببیتید کجا هارو کم گذاشتید ...بدون هیج تعصبی بپزیرین

و سعی کنید ب هیچ عنوان تاکید میکنم ب هیچ عنوان فرصت رو برای خانم فراهم نکنید ک بیشتر بتونه مخ همسرتون رو بزنه ....

اگه شروع کنی ب بیتوجهی ب دعوا ب غر غر کردت ب سرکوفت و و و ....فقط و فقط راه رو برای اون خانم داری باز میکنی ....میدونی چی میشه ؟ شما باید بشینی بچه بزرگ کنی بشوری بپزی اقا هم باید بخاطره زبون شیرین اون خانم هی رام ترش بشه و با ایشون رستوران بره و خرجش کنه .....

پس سعی کن ک راه رو برای ایشون باز نکنی ....به خانم فرصت ندی ....خواهش میکنم اگه زندگیتون رو دوس دارین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا ب روی شوهرت نیار .

توکل کن به خدا ....و زبونت رو شیرین کن .فک کن تازه با هم اشنا شدین هی قربون صدقه هی محبت و محبت و محبت ...

به خودتون بیشتر برسید ....از لحاظ رابطه جنسی رسیدگی کنید .

سیرش کنید از همه لحاظ مخصوصا رابطه ی جنسی.

ببینید ادمی ک گشنه باشه وقتی میاد بیرون ب محض اینکه یه بوی فست فود بهش بخوره میگه به به ...عجب بوی ...گشنم شد ....ولی وقتی سیر باشه .سیر از خونه بیاد بیرون بوی بهترین غذا هم نمیتونه ایشون رو تحریک کنه ....میگه نه گشنم نیس میلی ندارم ....

پس شوهرتون رو سیر کنید هم از لحاظ چشم و هم ارتباط جنسی ....

ابروی شوهرتون رو نریزید .ایشون مومن .اگه این اشتباه رو کرده ب روش نیارید .فقط بخاطره خودت بخاطره بچت ببخش و سعی کن جزبش کنی .

انشالله خودش برمیگرده .چون اینا همش هوس .هوس زودگذر و بلاخره از سرش میافته ....دیر یا زود ....بلاخره از سرش میره .چون عشق واقعی نیست .هوس .

فقط شما راه این خانم رو ببندید .زبونتون رو قشنگ بچرخونید ...همیشه اماده ی ارتباط باشید .

خودتون اصلا شروع کننده باشید ....یه مشاوره هم برید انشالله راه کارای خوبی بهتون میدن .

سلامت باشید ماه افرین جان.

منم ی زنم .درک میکنم بخدا .ولی میدونم با ثابت کردنشو با دعوا و سرصدا راه انداختن چیزی درست نمیشه .با گریه های شبانه با ازبین بردن خودت چیزی درست نمیشه .

فقط و فقط باید نشست و فکره چاره کرد ....

مرد ها هم عین بچه میمونن ....با محبت  و زیبایی های زنونه و رابطه میشه کنترلشون کرد.

و اینکه نباید بذارید بیشتر از این از اون طرف ارامش بگیره ....باید شما و خونتون بشید مرکز ارامشش.

انشالله مشکل همه حل بشه .

خلاصش کردم ولی عاشق خاطرشم با هم مرور میکنیم میخندیم میگه دیدی الکی الکی با یه دستت درد نکنه منو تو ...

داستان آشناییتون باحال بود.ایول شیطون

کوچولوی من،عشق و امید من و بابایی هستی. بی صبرانه منتظر اومدنتیم
ب نام خدا  سلام عزیزم .نمیدونم هستی یا اینکه نه ؟  نمیدونم میخونی یا نه ولی من باید یه چ ...

سلام عزیزم

واقعا کلامتون زیبا و تاثیر گذار بود ولی دوست داشتم منم نظرمو در جوابتون بگم

چراااا باید زن انقدر بدبخت و بی ارزش و وابسته باشه که اگه مردش خیانت کرد باز بمووونه ؟چرا؟ یه لقمه نون؟ آیا ارزش داره؟

اگه یه زن خیانت کنه هم همین گفته میشه؟

برای گرگ های جامعه؟مگه زن مطلقه طاعونه؟ تا کی این فرهنگ و ادامه بدیم؟

یه زن باید خورد بشه بشکنه غرورش احساسش اما بموووونه چرااااااااااااااا

تا خودمون برای خودمون ارزش قائل نشیم هیچ کس ارزش قائل نمیشه ما زن ها باید یاد بگیریم انگ بی عرضه بودن به خودمون نزنیم 

عزیزم من ازدواج اولم جدا شدم، شوهر سابقم منو میترسوند میگفت بعد از طلاق هیچ جا جات نیست چون مطلقه ای هرجا بخوای کار کنی پیشنهاد میدن چون مطلقه ای انگار طاعونه ،ایدزه

اما به خدا هیچ کدوم نشد چون خودم نخواستم رفتارم،تلاشم ،موفقیت هام... بعد هم ازدواج کردم با یه مرد واقعی که عاشقشم و عاشقمه

ببینید حرف های من ربطی به استارتر نداره از استارتر معذرت میخوام اومدم وسط تاپیکش ازین حرفا میزنم فقط خواستم بگم فاطمه جان به نظر من یک زن ارزش داره هییچ چیز  ارزش اینو نداره آدم حقارت خیانتو تحمل کنه

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

عزيزم خيانت خيانت با عوض كردن اسمش اون كار خوب جلو نميكنه! تا زماني هم كه ما زنا به همجنس خودمون كه از يه زندگي پر از زجر خودش نجات داده به يه عنوان فرد زندگي خراب كن نگاه كنيم ، معلومه اقايونم پرو ميشن ، نقش گرگ ايجاد ميكننن!

خدايا مراقب جوجه هام باش! پس چرا يكيش گرفتي خدا، نزاشتي ازش سير بشم خدا ! دلم برات تنگ شد جوجه كوچلوي مامان برگرد پيشم

سلام دوست عزیزم ، ارکیده جان .من خودم ی زنم و کاملا درک میکنم ک شما چی میگی ، حرفت چیه ....باور بفرمایید من صدام از جای گرم در نمیاد منم با این سن کمم زجرهای زیادی توی ازدواجم کشیدم ولی با توکل ب خدا و کمک گرفتن از صبر و نماز و رجوع ب قران و مشاورها همه چیز رو سروسامان  دادم.ارکیده جان من نمیگم ک تحت هر شرایطی باید موند و زندگی کرد بدون شک این قراردادی ک بین زوجیت بسته میشه باید قابل جدایی باشه .چون گاهی عللی پیش میاد ک ادامه زندگی زن  و مرد رو غیر ممکن  و یا بسیار طاقت فرسا میکند.بخاطره همین خداوند هم با طلاق موافقت ککردن .ولی 

بنابراین اصل طلاق یک ضرورت هست اما ضرورتی ک باید ب حداقل  ممکن تقلیل یابد... طلاق از منفورترینن حلال های خداوند هست ....و باید تا جایی ک امکانش هست زن و مرد تلاش کنن برای سازش و اصلاح .

و اما خیانت .خیانت مراتبی داره ....ببینم شوهر ایشون تا چ مرحله ای پیش رفته ....ولی بنظر من تا هر جا ک پیش رفته باشه هم قابل برگشت و ببخشش هست ...اگه طرفین بخوان . 

چون گاهی اوقات خودمون با کمبودهایی ک میذاریم باعث این موضوع میشیم ....من خبر دارم ک میگم  

و اینکه بگیم با بخشیدن خودمون رو بی ارزش کردیم اصلا اینطور نیست ....اتفاقا ب خودمون ارزش دادیم ....

ب زندگیمون ب فرزندمون ارزش دادیم ....ابرومونو پیش خداوند بالا بردیم و پیش خدا ارزش پیدا کردیم ...

ب همسرمون ارزش دادیم ...

من فکر نمیکنم اینکه ی زن از خطای همسرش بگذره خودش رو کوچیک کرده و حقیررر و بی ارزش ...اتفاقا برعکس ....

اتفاقا ما نه تنها برای خودمون ارزش قایل شدم بلکه برای جامعمون هم ارزش قایل شدیم "باجلوگیری از رواج طلاق

عزیزم ارکیده جان خواستی بهم پیام خصوصی بده تا بیشتر و کاملتر در این باره صحبت کنیم ....

ولی من یه پیشنهادی ب تمام کسانی ک مث استارتر عزیز این مشکل رو دارن یا ب طلاق فک میکنن دارم .اینکه سوره طلاق رو همرا با معنی و حتما حتما حتما با تفسیر ایت الله مکارم شیرازی بخونن .تا نظر خداوند و اهلبیت رو درمورد طلاق بدونن د اینکه در چ شرایطی و چطوری باید طلاق گرفت و همینطور از پیامدهای خوب و بد طلاق باخبر بشن .

التماس دعا