2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا همه این حرفا که شما میگید تو ذهن خودم رد میشه ولی آخرش انگار یکی نهیبم میزنه که انقد نادون واحم ...

نه عزیزم به خدا اینا کار شیطونه. یک زمینو شخم بزنی بلاخره ازش یه کرم پیدا میشه دیگه. اصلا کنکاش نکن.

خانم های مشهدی من عاشق شله مشهدی ام. درست کردنش خیلی سخته؟ میشه تو خونه درست کرد؟

یکم سخته ولی میشه تو خونه درست کرد من خالم درست کرده بود خیلی خوب شده بود

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
نه عزیزم به خدا اینا کار شیطونه. یک زمینو شخم بزنی بلاخره ازش یه کرم پیدا میشه دیگه. اصلا کنکاش نکن.

من هرروز و هرشب سرم تو گوشی شوهرمه،کرم نداشت،یا من خوش شانسم یا شوهرم خیلی زرنگه 

محمدمهدی پسرم.محمدصدرا داداشم.محمدحسن عشقم.😚همه به کنار ....رضا بابام💞

سلام استارتر عزيز. از من به تو نصيحت اصلا و ابدا اين كارو نكن. جز اينكه داااغون بشي هيچي نداره. آدم تا ندونه بهتره. چون گيرم يه چيزي از توش در بياد. ميخواي چيكار كني؟؟ ميتوني با يه بچه راحت جدا بشي؟؟ يا ميخواي يه عمر با عذاب زندگي كني؟ من يه بار اين كارو كردم. البته من بخاطر چتاي شوهرم با مادرش بود. چون ميدونستم خيييلي داره پشت سرم حرف ميزنه. وقتي پياماي مادرشو خوندم كه چه حرفاي زشتي واسه منو و خانوادم زده دنيا دور سرم ميچرخيد. تمام بدنم ميلرزيد. هرچند ميدونستم خيلي پسته. اما آدم تا چت هارو نخونه انقدر حالش بد نميشه. خلاصه هررركاري كردم نگم به شوهرم و به روش نيارم نتونستم. با حالت گله و عصبانيت تمام همه رو گفتم و اونم فهميد من تلگرامشو رو گوشيم وصل كردم و نه تنها دردي دوا نشد كه اعتمادش از من رفت و رمز گوشيشو عوض كرد و من موندم و يه دنيااااا نفرت و انزجار از ننش. هرچند قبلشم حااااالم ازش بهم ميخورد اما ديگه اسمشم مياد گوشتاي تنم ميريزه. خداروشكر كه قطع ارتباطم

خب نمیتونی ی روز تحت نظر بگیریش؟ی روز که میگه با دوستامم

نه آخه با یه بچه کوچیک نمیشه حوصله تعقیب وگریز هم ندارم فقط میخوام مکالمه هاشو بشنوم که دستگیرم بشه واقعا چکارس

نه آخه با یه بچه کوچیک نمیشه حوصله تعقیب وگریز هم ندارم فقط میخوام مکالمه هاشو بشنوم که دستگیرم بشه ...

خب به نظرم مکالمه رو نمیشه هک کنی

ولی یکار دیگه میتونی بکنی

اما بیخیلش شو خودتو فقط عذاب میدی

⛧⛧⛧👰ایدیناسا هستم👰⛧⛧⛧
من هرروز و هرشب سرم تو گوشی شوهرمه،کرم نداشت،یا من خوش شانسم یا شوهرم خیلی زرنگه 

بابا من رو جو گرفته بود همه هاردهای کامپیوترش رو چک کردم. بعد همش گوشی چک میکردم. خیلی حس بدی بود. همه احساس گول خوردگی داشتم. الان اصلا کنکاش نمیکنم. این قدر قصه خیانت شنیدیم پیشفرض مون اینه مرد خوب مردیه که هنوز لو نرفته 

سلام استارتر عزيز. از من به تو نصيحت اصلا و ابدا اين كارو نكن. جز اينكه داااغون بشي هيچي نداره. آدم ...

میفهمم چی میگی عزیزم 

بخدا حالم خیلی خرابه دیشب تا حالا نخوابیدم .نمیدونم چکار کنم 😢😢

سلام استارتر عزيز. از من به تو نصيحت اصلا و ابدا اين كارو نكن. جز اينكه داااغون بشي هيچي نداره. آدم ...

وای چقد بد

استارتر راست میگه هلنا فقط خودت اذیت میشی اونم با ی بچه

⛧⛧⛧👰ایدیناسا هستم👰⛧⛧⛧