سلام استارتر عزيز. از من به تو نصيحت اصلا و ابدا اين كارو نكن. جز اينكه داااغون بشي هيچي نداره. آدم تا ندونه بهتره. چون گيرم يه چيزي از توش در بياد. ميخواي چيكار كني؟؟ ميتوني با يه بچه راحت جدا بشي؟؟ يا ميخواي يه عمر با عذاب زندگي كني؟ من يه بار اين كارو كردم. البته من بخاطر چتاي شوهرم با مادرش بود. چون ميدونستم خيييلي داره پشت سرم حرف ميزنه. وقتي پياماي مادرشو خوندم كه چه حرفاي زشتي واسه منو و خانوادم زده دنيا دور سرم ميچرخيد. تمام بدنم ميلرزيد. هرچند ميدونستم خيلي پسته. اما آدم تا چت هارو نخونه انقدر حالش بد نميشه. خلاصه هررركاري كردم نگم به شوهرم و به روش نيارم نتونستم. با حالت گله و عصبانيت تمام همه رو گفتم و اونم فهميد من تلگرامشو رو گوشيم وصل كردم و نه تنها دردي دوا نشد كه اعتمادش از من رفت و رمز گوشيشو عوض كرد و من موندم و يه دنيااااا نفرت و انزجار از ننش. هرچند قبلشم حااااالم ازش بهم ميخورد اما ديگه اسمشم مياد گوشتاي تنم ميريزه. خداروشكر كه قطع ارتباطم
من هرروز و هرشب سرم تو گوشی شوهرمه،کرم نداشت،یا من خوش شانسم یا شوهرم خیلی زرنگه
بابا من رو جو گرفته بود همه هاردهای کامپیوترش رو چک کردم. بعد همش گوشی چک میکردم. خیلی حس بدی بود. همه احساس گول خوردگی داشتم. الان اصلا کنکاش نمیکنم. این قدر قصه خیانت شنیدیم پیشفرض مون اینه مرد خوب مردیه که هنوز لو نرفته