2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچوقت گوشی شوهرمو چک نمیکنم،خط قرمزمم خیانته،هر دو از خیانت متنفریم،همون اول هم اون به من گفته ه ...

😂 حالا جدي اونجاشو ميبري؟ 

چ جوري ؟ 

در ميره از دستت قبل از اينكه چاقو بياري 

ليلي مو فرفري هستم 😌
مشهدیا خیلی زیادن تو سایت  ی شب از کل افراد انلاین تو تاپیک فقط 4 تا شون مشهدی نبودن😂

خوبه که. 😎

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

[QUOTE=43399304]😂 حالا جدي اونجاشو ميبري؟  چ جوري ؟  در ميره از دستت قبل از اينكه چاقو بياري [/QUOTE

ووی حالا انگار من میبرم

بدون شوخی ولی من بهش گفتم زمانی فقط بفهمم نامردی در حقم شده میزارم میرم نه میپرسم چرا اینکارو کردی نه حرفی چمدونمو جم میکنم میرم

نیکا حاتمی از اندیمشک شماره ۴۰ منتظر لایک شماست              https://telegram.me/mnjhn
اسید بپاشه بهتره دیگه نمیتونه در بره😂

نه ديگه أسيد نميشه 

از اول قرار كردن كه ببرن 

اونجوري نامرديه قرار بذاري ببري بعد ناغافل أسيد بريزي 

خدا رو خوش نمياد

ليلي مو فرفري هستم 😌
نه ديگه أسيد نميشه  از اول قرار كردن كه ببرن  اونجوري نامرديه قرار بذاري ببري بعد ناغافل ...

خخخخخخخخـــــخخخخخ

من نمیتونم سوسکی بکشم حالا بیام ببرم یا اسید بپاشم

نیکا حاتمی از اندیمشک شماره ۴۰ منتظر لایک شماست              https://telegram.me/mnjhn
[QUOTE=43399304]😂 حالا جدي اونجاشو ميبري؟  چ جوري ؟  در ميره از دستت قبل از اينكه چاقو بي ...

ببين اومدي و نسازيا 

اول ميگي ميبرم بعد ميگي ميذارم ميرم 

اينجوري پيش بره كه دور از جون دور از جون اگر پيش بياد ماچشم ميكني 😂

ليلي مو فرفري هستم 😌