2777
2789
خدا رو هزار مرتبه شکر،خدا پدر عزیزتون رو هم بیامرزه،اکثرا انتخاب والدین خیلی خوب و بدون پشیمانی هست، ...

ممنون عزیزم خدا رحمت کنه تمام عزیزان آسمانی را

من و پسرم و همسرم 👨👩👦

انشالله خوشبخت بشین😍 راستش 4 ماهه همو میشناسن از نظر اقتصادی اونا بالاترن چون اونا بالا شهر تهرانن ...

4 ماه زمانه کمیه ولی همین که شما بالا سرشونی خیلییی خوبه بزارید از اول اون از خانوادش مطمن بشه بعد اعلام کنه شما درجریانید 

بابای منم همینجوری بود من و مامانم اصلا نگفتیم بهش مادرمم میگفت پدرت بفهمه بهش میگی من درجریان نیستم😂😂

ولی نگران نباشید جامعه به این سمت داره میره گذشت اون دورانی که ازدواج سنتی بود زن و مرد همو شب ازدواج میدیدن و اینکه شما مراقبشید و باهاتون راحته خیلیییی خوبه خیلی اصلا نگران نباشید بزارین کوچکترین اتفاقی که بینشون میفته بهتون بگه اینکه تو 4 ماه هم گفتن خوبه نشون میده رابطه سالمی دارن ولی بازم دورا دور مراقب باشید شخصیت ادما از حرفاشون پیداس به حرفای پسره توجه کنید!

انشالهه خوشبخت بشن دعاگوشون هستم😍💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جووووووون    

،😁

نماز جمعه عجیب بخت باز کنه😅

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
4 ماه زمانه کمیه ولی همین که شما بالا سرشونی خیلییی خوبه بزارید از اول اون از خانوادش مطمن بشه بعد ا ...

ممنونم عزیزدلم❤️

یه سوال؟ من موندم حالا اگه بعد از دو سه سال اگه بخوان بیان خاستگاری چجوری به شوهرم بگم؟ بگم مجازی آشنا شدن؟ 😰اگه بفهمه با هم دوست بودن بعدنا واسه دختر کوچیکم پدرمو در میاره از بس سخت میگیره و دیگه بهمون اطمینان نمیکنه... نمیگه بالا شهر کجا پایین شهر کجا؟ 

شما چی گفتین به پدرتون؟ 

ممنونم عزیزدلم❤️ یه سوال؟ من موندم حالا اگه بعد از دو سه سال اگه بخوان بیان خاستگاری چجوری به شوهرم ...

حالا بازم خوبه تو یه شهر هستین ما که کلا دو شهر متفاوت بودیم😂😂

مامانم گفت یکی از فامیلای همکلاسیم میشده منو معرفی کردن بعدش ولی مشخص بود بابام فهمیده چون یه بار از من پرسید گفتم فامیل نرگس یه بار از مامانم پرسید گفت فامیل مرضیه 😂😂😂از دوران خواستگاری تا عقد خانواده هامونم رفتن بیرون یه بارم بابام خودشو تنهایی دعوت کرد اومد خونمون میخواست ببینه چجوریه اخه خیلی خجالت میکشید اوایل کم حرف بود خداراشکر زبونش اون شب باز شد😅 بابام گرم گرفتن مخ بابامو که زد بابامم دلش راضی شد میتونه روش حساب کنه اینجوری که میگید پسره بدی نیست خداراشکر انشالله اخلاقش و همه خوب باشه دخترتون خوشبخت کنه مهم خودشونن وقتی همسرتون ببینه دخترون کنارش دلش شاده دیگه اما و اگر نمیاره