2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقت یه بار اینجوری میشین؟  اگه هر روز هست برین دکتر  نفس عمیق بکشین بدونین همش روحی&nb ...

من تازه رفتم دکتر تمام آزمایش هارو انجام دادم از قلب و خون و ریه و نوار قلب گفتن سالمی از اعصاب که حمله پنیک هست منم نمی خوام قرص بخورم چون خوردم عوارض داد میخوام خودم درمان کنم ولی همین چند دقیقه پیش گلوم احساس کردم مثل حالت اوق زدن شدید دارم میخورم بدونم از همین پنیک هست ؟؟؟

من احساس میکنم دارم اوق میزنم 

بخاطر تپشته 

و معدت

هم قرص معده باید بخوری هم تپش

فشارتو بگیر بگو چنده

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
من تازه رفتم دکتر تمام آزمایش هارو انجام دادم از قلب و خون و ریه و نوار قلب گفتن سالمی از اعصاب که ح ...

پنیک از گوارشته 

پطمن باش

نارنگی داری؟؟؟.

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
اره حالت اوق چجوریه 

پس باقی علائم رو ندارین نمیشه تشخیص پنیک گذاشت.چند جلسه مشاوره حالتون رو خوب میکنه تاپیکامو بخونین

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
فشارم ۱۲/۸

دقیق ۸عه دومیش

یا ۸و ۲ مثلا