2777
2789
ای جانم خداروشکر ک مثبت شده انشائ الله صحیح و سالم بغل بگیری گلم 

نمیدونم که چه حکمتی داره ولی دیگه اینبار چیزی بشه خیلی دلم میشکنه بعد دوبار زایمان زودرس ویک سقط سخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم که چه حکمتی داره ولی دیگه اینبار چیزی بشه خیلی دلم میشکنه بعد دوبار زایمان زودرس ویک سقط سخت

منم دوتا کورتاژ داشتم الان یک ساله تو مرحله ای وی افم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
شما اهل کجایی ؟

تهرانم عزیزم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اردبیل کلینیک ناباروری ریحانه هست آی وی اف میکنه باهزینه دولتی ۹۰درصد ودولت میده مثلا نهایت یه میلیو ...

من تواین ی سال ۱۶تومن دادم بیمارستان آرش تهران حرف نداره دعاکن مثبت بشه صحیح و سالم بغل بگیرم 

ان شاء لله آغوشت باگرمای بچه ت گرم بشه

الهی آمین همچنین گلم

التماس دعا تو هرزبانی میگن دعای خاص هس دعا واسه دیگری زود میگیره

انشائ الله توکل بخدا شما اصن بچه نداری؟؟؟