delborideh مدیر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 605 عنوان بی بی چکام مثبته؟ | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 25 پست از چپ از روز موعد تاامروز چهار موعد هست بتام هم روز سوم ۲۶ بود 1403/02/11 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delborideh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 605 ای جانم خداروشکر ک مثبت شده انشائ الله صحیح و سالم بغل بگیری گلم نمیدونم که چه حکمتی داره ولی دیگه اینبار چیزی بشه خیلی دلم میشکنه بعد دوبار زایمان زودرس ویک سقط سخت
delborideh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 605 ای جانم خداروشکر ک مثبت شده انشائ الله صحیح و سالم بغل بگیری گلم شما اهل کجایی ؟
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20575 نمیدونم که چه حکمتی داره ولی دیگه اینبار چیزی بشه خیلی دلم میشکنه بعد دوبار زایمان زودرس ویک سقط سخت منم دوتا کورتاژ داشتم الان یک ساله تو مرحله ای وی افم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20575 شما اهل کجایی ؟ تهرانم عزیزم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
delborideh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 605 تهرانم عزیزم اردبیل کلینیک ناباروری ریحانه هست آی وی اف میکنه باهزینه دولتی ۹۰درصد ودولت میده مثلا نهایت یه میلیون بدی
delborideh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 605 منم دوتا کورتاژ داشتم الان یک ساله تو مرحله ای وی افم ان شاء لله آغوشت باگرمای بچه ت گرم بشه
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20575 اردبیل کلینیک ناباروری ریحانه هست آی وی اف میکنه باهزینه دولتی ۹۰درصد ودولت میده مثلا نهایت یه میلیو ... من تواین ی سال ۱۶تومن دادم بیمارستان آرش تهران حرف نداره دعاکن مثبت بشه صحیح و سالم بغل بگیرم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20575 ان شاء لله آغوشت باگرمای بچه ت گرم بشه الهی آمین همچنین گلم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
delborideh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 605 من تواین ی سال ۱۶تومن دادم بیمارستان آرش تهران حرف نداره دعاکن مثبت بشه صحیح و سالم بغل بگیرم ان شاء لله جواب میگیری
delborideh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 605 الهی آمین همچنین گلم التماس دعا تو هرزبانی میگن دعای خاص هس دعا واسه دیگری زود میگیره
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20575 التماس دعا تو هرزبانی میگن دعای خاص هس دعا واسه دیگری زود میگیره انشائ الله توکل بخدا شما اصن بچه نداری؟؟؟ امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون