2777
2789
عنوان

کیا تجربه طلاق با داشتن فرزند دارن

310 بازدید | 16 پست

متاسفانه از زنده بودن کنار پدر بچه هام خسته شدم. دوست دارم زندگی کنم. امت خیلی از طلاق میترسم. اگر ممکنه تجربه های بعد از جداییتونو بگین 

برام دعا کنید حاجت روا شم. خدا جون امیدمو نا امید نکن.من دوستت دارم خدا.دستمو رها نکن😢😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل چیه

۱۲ساله باهمیم. دست بزن داره. فحاشه. قدردان نیست. تحقیر میکنه. ....

هنوز دلم رضا نداده جدا شم. اما منطقم میگه موندن تو این زندگی آب تو هیونگ کوبیدنه

انقد مشاوره رفتم و توضیح دادم ک خستم از صحبت در مورد س. بیشتر دوست دارم بدونم بعد از طلاق چی میشه😮‍💨

برام دعا کنید حاجت روا شم. خدا جون امیدمو نا امید نکن.من دوستت دارم خدا.دستمو رها نکن😢😢😢😢
من تجربه داشتم .اگر خونه و ماشین و پول داری و مستقلی آسونه برات وگرنه سخت پشیمون میشی

ماشین دارم، در حد رهن خونه هم پول، شاغلم هستم، از لحاط عاطفی چطور؟

مشکل شوهرت چیه؟ 

تو یکی از کامنتا توضیح دادم فحاشی دست بزن داره و ....

ماشین دارم، در حد رهن خونه هم پول، شاغلم هستم، از لحاط عاطفی چطور؟

من اوایل طلاقم وقتی میدیدم دو نفر زیر یه سقف با همن و دارن بچه هاشونو بزرگ میکنن خیلی سختم میشد بیشتر برا بچم.مثلا میرفتم خونه دختر عمم میدید که هم بازیش مامان و باباش کنار همن با حسرت نگاه میکرد 

بیهوده متاز، مقصد خاک است....
من اوایل طلاقم وقتی میدیدم دو نفر زیر یه سقف با همن و دارن بچه هاشونو بزرگ میکنن خیلی سختم میشد بیشت ...

چ غم انگیز. الان حالت چطوره؟ 

دخترت باخودت زندکی میکنه یا پدرش؟ 

من ازدواج کردم.دخترم پیش مادرمه.هرازگاهی میاد پیش من.

ببخشید ک گذشته رو یادآوری میکنم. اما پدرش نخواست ک بره پیشش؟

باباش زن گرفته اصلا بچه براش مهم نیست انگار.زن و زندگی جدیدش براش بیشتر الویت داره

افسوس.... تو این ۱۲ سال زندکی خوبی و فراهم کردیم از لحاظ مالی و سختیای زیادی کشیدیم. من بچه هارو با خودم نمی‌برم اگر جداشم، بی مهر نیستم دلتنگشون میشم اما نمی‌برم ک بمونن از اموالی ک براشون جمع کردیم استفاده کنن این زندگی بمن ک نرسید حداقل ب بچها برسه، و میدونم برای یک زن سخته ک بخواد تنهایی بچه هارو بزرگ کنه

باباش زن گرفته اصلا بچه براش مهم نیست انگار.زن و زندگی جدیدش براش بیشتر الویت داره

اول پدر بچه هه ازدواج کرد درسته؟ 

تو زندگی جدیدت خوشحالی؟ فرزند داری؟