2821
2789
عنوان

احضارروح

1922 بازدید | 63 پست

سلام خواهش میکنم اگر اینکارو کردین بهم بگین

من عزیزترینم‌رو از دست دادم و خودم رو مقصر مرگش میدونم

دارم عذاب میکشم

میدونم الان میگین گناهه احضار نکن

ولی فقط میخوام بدونم کسی اینکارو کرده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام شدیدا ریسکیه

اگه نتونی شخص مورد نظرواحضار کنی یه شیطانی میاد توی زندگیت و اگه شیطانی باشه باید خداحافظی کنی باهاش ک اون ی کاری میکنه نتونی 

و وقتی بدون خداحافظی بری اون کاملا وارد زندگیت میشه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

سلام شدیدا ریسکیه اگه نتونی شخص مورد نظرواحضار کنی یه شیطانی میاد توی زندگیت و اگه شیطانی باشه باید ...

طاقت دوریشو ندارم😭😭

چیکار کنم

فقط میخوام ببینمش بعدش بمیرم

طاقت دوریشو ندارم😭😭 چیکار کنم فقط میخوام ببینمش بعدش بمیرم

من انجام دادم چند سال قبل با دوستام خیلی بده و ریسک فوق العاده بالایی داره

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

چی سریع اتفاق میوفته میشه واضح بهم بگی

همین دختری که بهت گفتم خدا سر شاهده باورت نمیشه طوری بود آرزو میکردم دخترم مثل اون شه

آخرین بار که دیدمش دو سال پیش بود خواب بودیم بخدا ی جوری داد زد صداش دو رگه بعد با گریهههه 

ما فکر کردیم مادربزرگمونه ولی این بیچاره انگار داشت جونش از بدنش در میومد 

یا خوابیده بود اینو بجون بچه هام با چشم خودم دیدم بیدار شد گفت مامان بهم میگن به مامانت بگو موهاش و درست کنه من کلا اون چند روز دیوونه شده بودم

خانوادش میگفتن اینقدر سریع حالش بد شد که نفهمیدن چیشد

کسی اینکارو کرده برات چه ریسکی داره چی دیدی

نه خودم و ستا از هم کلاسیام خوب نبود پیشنهاد میکنم انجام ندی و اگع انجام دادی با کسی انجام بده ک قبلا انجام داده

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز