2777
2789
عنوان

اجرای مهریه

416 بازدید | 28 پست

۴/۵ ماهه عقد کردم ۴۰ روز بعد عقدم شوهرم گف اونی که من میخوام نیستی حس ندارم گرچه تو این ۴۰ روز متوجه شدم دچار اختلال نعوظ هستش و بعد از تحریک اولیه حسش میرف که میگف چون بهت حس ندارم اینطوریم بعدش متوجه شدم که بخاطر بیماری واریکسول گرید ۳ هم معافیت سربازی گرفته که وقتی متوجه شدم انکار کرد گف مشکلی ندارم اون زمان سربازیو خریدیم الکی نوشتن.چون میگف توافقی و بدون مهریه جدا شیم گذاشتم اجرا هیچی نداره الانم میخوام از طریق دادگاه اقدام کنم.مهریم ۱۱۴ میگه اول به ۱۴ راضی بودم الانم چون عقدیم فقط ۷ تا میدم.شما باشید چیکار میکنید

بیخود کرد اول روز چرا یادش نبود این چیزا اسم گزاشته رو شناسنامت یادش افتاده از روم نمیره عیب‌ رو تو میزاره ، حداقل ۱۴تا رو ازش بگیر کامل به فکر این باش فردا پس فردا شوهر کنی هزار جور قضاوت و سوال جواب میشی برا اسمش 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تهدیدم میکنه زیاد بخوای طلاقت نمیدم مرتیکه

عزیزم شما توی عقدنامه اون ۱۲موردی ک امضا کردی یکیش مربوط میش به عدم برآورده کردن نیاز جنسیت ، ک میتونی طلاق بگیری بدون رضایت اون عتیقه خان اما مفت و مسلم نزار دکت کنه زرنگ باش 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

عزیزم شما توی عقدنامه اون ۱۲موردی ک امضا کردی یکیش مربوط میش به عدم برآورده کردن نیاز جنسیت ، ک میتو ...

این حرف شمارو اشنامون که قاضیه هم گفته فقط میخواستم زود از شرش خلاص شم ولی نمیخوام مفت قصر در بره

این حرف شمارو اشنامون که قاضیه هم گفته فقط میخواستم زود از شرش خلاص شم ولی نمیخوام مفت قصر در بره

نه زود از شرش خلاص شم چیه حقتو بگیر بعد تو با تیپا بزن بره گمشه مرتیکه پررو 

نه زود از شرش خلاص شم چیه حقتو بگیر بعد تو با تیپا بزن بره گمشه مرتیکه پررو 

خیلی پررو هم خونوادش هم خودش خیلی مطیع اوناس چن روز پیش مادرش زنگ زده بود بهم میگف التماسش کن به من و خواهرش و خودش

خیلی پررو هم خونوادش هم خودش خیلی مطیع اوناس چن روز پیش مادرش زنگ زده بود بهم میگف التماسش کن به من ...

میگفتی زارت 

همون بهتر اول کاری ازش جداشی حتی اگ دکترم بره بازم حسرت یه رابطه خوب یا حتی ممکنه بچه دارشدنم بمونه به دلت 

میگفتی زارت  همون بهتر اول کاری ازش جداشی حتی اگ دکترم بره بازم حسرت یه رابطه خوب یا حتی ...

منم میگم باشه سالمی نسبت به من حس نداری پس نیاز من برآورده نمیکنی منم طلاق میخوام