2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا حالا اینجور نشده بودم اصلا زیر نافمم مثل نبض گاهی میزنه بار اولم هس 

داروهای تحریک تخمک گذاری یا تقویت تخمک و تخمدان خوردی یا تنبلی داشتی تو درمانی اینا میتونه تاثیر بذاره تخمدانت قویتر داره کار میکنه

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

داروهای تحریک تخمک گذاری یا تقویت تخمک و تخمدان خوردی یا تنبلی داشتی تو درمانی اینا میتونه تاثیر بذا ...

ماه قبل اره خوردم این ماه فقط عرقیجات دیروز خریدم تازه میخوام شروع کنم بخورم 

داروهای تحریک تخمک گذاری یا تقویت تخمک و تخمدان خوردی یا تنبلی داشتی تو درمانی اینا میتونه تاثیر بذا ...

شوهر هم الان از بیرون اومد خوابیده پاشم بیدارش کنم 😄 دمای بدنمم بالاس ولی اذیت کننده نیس خوشم میاد 

شوهر هم الان از بیرون اومد خوابیده پاشم بیدارش کنم 😄 دمای بدنمم بالاس ولی اذیت کننده نیس خوشم میاد& ...

ایشالا که نتیجه بگیری عزیزم 🙏🏼💖

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

ایشالا که نتیجه بگیری عزیزم 🙏🏼💖

قربونت دعا کن برام فقط دوساله منتظرم کلی حرف شنیدم کلی بهم گفتن تو طبیعی حامله نمیشی اخرش ای وی اف میکنی میخوام بشه بزنم دهنشون بگم منم خدایی دارم که فکرمع

قربونت دعا کن برام فقط دوساله منتظرم کلی حرف شنیدم کلی بهم گفتن تو طبیعی حامله نمیشی اخرش ای وی اف م ...

الهی آمین 🙏🏼🙏🏼 امیدوارم به خواستت برسی به زودی 💖