2777
2789
عنوان

ریزش مو😢😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 31 پست

امپول بیوتین بگیر ۱۸تا و هفته یبار ۱۲تای اولی رو‌تزریق کن و بقیه رو بزار ب فاصله ی دوماه تزریق نکن بعد دوماه باز هفته ای یدونه بعد سالی ماهی یبار تزریق کن تا یسال بعد میشه سالی یکی من سومیشو تزریق کردم با اینکه ایرانی پیدا کردم فقط عالیییییی بود ریزشم بشدتتت کم شده مثلا قبلن هزار مو میوفتاد شونه ک نیزدم یا راه ک میرفتم‌الان فقط باشونه مردن در حد ۲۰عدد کمتر میوفته هنوزم کامل نکردم دوره رو فقط ستا تزریق کردم امپولشم عضلانیه

❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاپیکم رو بخونید امیدوارم کمک کنه

خوندم ممنونم عزیزم

جوشانده رزماری هم نتیجه میده؟

‌‌یه زندگی خصوصی همیشه برنده ست مخفی نگهش دار تا زمانی که موفقیتت صدا بده..!
خوندم ممنونم عزیزم جوشانده رزماری هم نتیجه میده؟

آره عزیزم خوبه .

خواهرم استفاده کرد راضی بود منم تازگیا شروع کردم 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

آره عزیزم خوبه . خواهرم استفاده کرد راضی بود منم تازگیا شروع کردم 

منم از امشب حتما شروع میکنم 

چند مدت قرص دوفامد خردم دکتر بهم داد بخاطر هورمون ها و آزمایش که دادم مشکلی نداشتم ممکنه برای قرصه ...

نمی‌دونم ، سرچ کن شاید از عوارضش باشه

در غیر اینصورت شاید کمخونی یا کمبود ویتامین داری

من هروقت اینطوری میشه یه نوروبین و ویتامیند۳ میزنم قطع میشه

لوسیون رز ماری و.روغن رزماری عالین یعنی نتیجشون معرکس حتما امتحان کن

ممنون گلم برای ریزش مو ؟

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
چند مدت قرص دوفامد خردم دکتر بهم داد بخاطر هورمون ها و آزمایش که دادم مشکلی نداشتم ممکنه برای قرصه ...

وای جدی منم تازه شروع کردم میخورم دیواررحمم زخیمه..شماخوردین خوب شدین؟

ممنون گلم برای ریزش مو ؟

اول ریشه مو رو.تقویت میکنه لوسیون رز ماری بعد باعث پرپشتیش  میشه ولی حتما باید چند ماه استفاده کنی بعد حموم بزن کف سرت و بزار بمونه تا حموم بعدی

نمی‌دونم ، سرچ کن شاید از عوارضش باشه در غیر اینصورت شاید کمخونی یا کمبود ویتامین داری من هروقت ای ...

آزمایشی که دادم فقط MCV  و MCH پایین بود یکم شاید بخاطر همین هست☹️

وای جدی منم تازه شروع کردم میخورم دیواررحمم زخیمه..شماخوردین خوب شدین؟

آره من خیلی کم هورمون مردانم بالا بود دوفامد خوردم درست شد

اول ریشه مو رو.تقویت میکنه لوسیون رز ماری بعد باعث پرپشتیش  میشه ولی حتما باید چند ماه استفاده ...

ممنون عزیزم ♥️♥️😍

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡