2777
2789
عنوان

ریزش مو😢😭😭😭😭😭

724 بازدید | 31 پست

خانما تروخدا اگر راهی میشناسید راهنماییم کنید

موهام خیلی میریزه جلو سرم خالی شده دارم دق میکنم 

‌‌یه زندگی خصوصی همیشه برنده ست مخفی نگهش دار تا زمانی که موفقیتت صدا بده..!

عکس موهات و بفرست منظورم سرته    انگشتت رو بزار کف سرت ببین زود گرم میشه یا یکم طول میکشن

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر برو ازمایش کامل بده، شاید مربوط به نوسانات هورمونی باشه

چند مدت قرص دوفامد خردم دکتر بهم داد بخاطر هورمون ها و آزمایش که دادم مشکلی نداشتم

ممکنه برای قرصه باشه؟🥺

عکس موهات و بفرست منظورم سرته    انگشتت رو بزار کف سرت ببین زود گرم میشه یا یکم طول میکشن

گرم نمیشه

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
گرم نمیشه

پس کف سرت سرده اکه خواستی روغن بزنی یا محلول گیاه هوایی بزن که گرمن مثل رزماری و...

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

پس کف سرت سرده اکه خواستی روغن بزنی یا محلول گیاه هوایی بزن که گرمن مثل رزماری و...

واقعا ممنون 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
عکس موهات و بفرست منظورم سرته    انگشتت رو بزار کف سرت ببین زود گرم میشه یا یکم طول میکشن

۳ یا ۴ ثانیه ای گرم میشن

درخواست میدید که بفرستم 

تاپیکم رو بخونید امیدوارم کمک کنه

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

فقط میتونم بگم شامپو نرم کننده رنگ رو کلا بزار کنار 

سنم کمه تاحالا رنگ نکردم

شامپو ضد ریزش لایف بوی هم گرفتم که تاثیر نداشت

ماسک مو شون میزدم که دیگه نمیخوام بزنم 

این تاپیک رو مطالعه کن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13527246/%d8%a7%d8%b2-%da%86%d9%87-%da%86%db%8c%d8%b2%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%b1%d8%b4%d8%af-%d9%85%d9%88-%d8%b5%d8%af%d8%b1%d8%b5%d8%af%db%8c-%d9%86%d8%aa%db%8c%d8%ac%d9%87-%da%af%d8%b1%d9%81%d8%aa%db%8c?page=1

از مشکلات اصلی ما ، قانع کردن ابله هاست ...!