2777
2789

دخترمن ۸ ماهشه شبا نمیخوابه 

لباس پوشکم به زور عوض میکنم .۲ ساله مسافرت نرفتم فقط یکسال قبل یه گردش الانم میخوایم بریم دختر تو ماشین گریه میکنه 

۹ ماهشه هم نمیشینه خیلی نگرانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه منم حدود شش ماهشه، آرومه ولی بالاخره  نوزاد خیلی دست و پا گیره همش خونه ام، خیلی خسته شدم هیچ وقتی برای خودم ندارم

خدایا شکرت بابت تمام ‌نعمتهایی که بهمون دادی، سلامتی و خانواده بالاترین نعمتها هستند، شکرت خدای مهربونم
دختر من ۱۱ ماهشه از بس پشت سرم گریه میکنه جرات ندارم برم دستشویی همش نق میزنه شبا تا صبح سنم دهنشه ا ...

من والا بعضی وقتا میزارم تو روروک زودی دست شویی میرم گریه میکنه

بچه منم حدود شش ماهشه، آرومه ولی بالاخره  نوزاد خیلی دست و پا گیره همش خونه ام، خیلی خسته شدم ه ...

اره منم به خودم نمیتونم وقت بزارم مخصوصن که سینه خیز میره نمیشه الحصه تنهاش گذاشت

دختره منم هشت ماهشه‌ . جدیدا بی قراری و گریه اش زیاد شده فک کنم دندون درمیاره. من ماه پیش با قطار رف ...

دخترم دندون  دوتا پایین داده ولی بازم نق میزنه چه خوب کاش منم میرفتم مشهد آنقدر دلم میخواد