2777
2789
عنوان

یعنی میشه بچم مث بچه های عادی بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 44 پست
بقیه رو ولشون کن همیشه حرفی برای زدن دارن ، بهتر بچتم چشم نکنن ،همون کتاب براش بخون که دوست داره با ...

یا خدا خدا خودش کمک کنه

تصمیم دارم بعد زایمان بردم روانپزشک آرامبخش بخورم که بقیه برام مهم نباشن

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
حق داری عزیزم شرایطت یکمی سخت شده ، اطرافاینت کسی هست که بتونه کمکت کنه ؟ بچه رو مثلا چند روز در هفت ...

متاسفانه هیچ کس نیست بیشتر واسه همین ناراحتم 

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره.تکرار کلمات کن.نزار تنبل بازی در بیاره مثلا موز خواست هی تکرار کن موز،بگو تا نکه نمیدی

مثلا نشستم یهو موز میاره میگه باز کن بخورم 

اوتیسم هست برین اینستا گرام پیج خانه رشد یا آقای خلیلی کلینیک آنلاین هست خیلی خوبه همه جور مشاور و د ...

بر چه اساسی میگین اوتیسمه؟

یا خدا خدا خودش کمک کنه تصمیم دارم بعد زایمان بردم روانپزشک آرامبخش بخورم که بقیه برام مهم نباشن

نمیخواد خودتو به این چیزا عادت بدی ،خود این آرامبخشا بعدا معضل میشه ، وقتت و پر کن که هی نشینی تو تنهایی به فکر و خیال ،یه کار هنری بافتنی خیاطی آشپزی شیرینی پزی ، یا کتاب و زبان اینقدر کار هست تو دنیا که دنبال حرف بقیه نباشی 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
شرایط سختت رو درک میکنم عزیزم ولی لطفا کم نیار شما مادری تنها پناه بچه تی 

خدا خودش کمکم کنه خیلی سخته

نمیخواد خودتو به این چیزا عادت بدی ،خود این آرامبخشا بعدا معضل میشه ، وقتت و پر کن که هی نشینی تو تن ...

یه مورد دیگه وقتی خواسم نیست یچیزی پرت میکنه سمت من که نگاش کنم یا گوشی ازم میگیره پرت میکنه فقطم با من اینطوره

اسی از مادر یا خواهرت بخواه بهت کمک کنند کاردرمانی و گفتار هم حضوری ببری بهتره یه نفر باید کمکت کن ا ...

مامانم که هزارتا بهانه میاره حتی موقع زایمانم بیمارستان نیومد خواهرم اونم مسخره میکنه بچه طفل معصوم رو 

کاردرمانی شهر دیگه میبردم الان نمیتونم گفتم چند جلسه آنلاین گفتار کار کنم بعد زایمانم ببرم

متاسفانه شوهرم با هر زبونی باهاش صحبت میکنم فایده نداره،مغز وواعصاب کودکان بردم گفتن ببرم کاردرمانی ...

از این گریه ها منم داشتم ،گله میکردم بخدا میگفتم خدایا منی که هیچکس و ندارم چرا ،منی که شوهرم از هفت دولت آزاده چرا؟منی که خواهرم بهم زخم زبون می زنه میگه چرا بچت اینطوریه چرا؟؟مگه اشک چشام خشک می شد ،بچه من انگار چیزی نمیفهمید،خداروشکر بزرگ شد بهتر شد ،البته هنوزم داره  یه خصوصیاتی ولی بازم خداروشکر

یه مورد دیگه وقتی خواسم نیست یچیزی پرت میکنه سمت من که نگاش کنم یا گوشی ازم میگیره پرت میکنه فقطم با ...

انشالله با بزرگتر شدن به حرف بیوفته بعضی بچه ها خیلی دیر زبون باز میکنن ،فقط اصلا نزار کسی بهش بخنده  ،بهش هم سخت نگیر ،جلو بچه اصلا انگار نه انگار راجع به این قضیه با کسی حرف نزن که خودشم حساس بشه ، با کسی هم دردودل نکن وقتی قرار نیست کمک کنن 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
از این گریه ها منم داشتم ،گله میکردم بخدا میگفتم خدایا منی که هیچکس و ندارم چرا ،منی که شوهرم از هفت ...

خداروشکر امیدوارم روزی اونقدر پر افتخار بشن برامون که سرمونو بالا بگیریم بگیم این همون بچس که بهش میخندیدن یا زخم و زبون میزدین