2777
2789
عنوان

مهمونی

76 بازدید | 7 پست

خانما شما هم وقتی مهمونی میرین یه غذا میپزن راحت ترین؟

من خودم وقتاییکه مهمون داریم سعی میکنم یه غذا بپزم مگه اینکه یه نفر بار اول بیاد خونه م خودمم جایی میرم خیلی دوست دارم یه غذا باشه دو غذا باشه اصلا راحت نیستم سعی میکنم از یکی بخورم اما همش صاحبخونه ها اصرار دارن باید از هردو امتحان کنی خب من دوست ندارم😐

دقیقا منم دوس دارم یدونه بخورم 

مثلا چه دلیلی داره من کشک بادمجون بخورم بعدش قرمه سبزی بزارم دهنم ؟ 😑 تازه قبلشم آش رشته خورده باشم 

کلا یه جوریه 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صد مدلم باشه از همش تست میکنم

بالاخره میزبان زحمت کشیده 

از هر غذایی شده به نصف قاشقم شده میریزم تو بشقابم تست میکنم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من صد مدلم باشه از همش تست میکنم بالاخره میزبان زحمت کشیده  از هر غذایی شده به نصف قاشقم شده ...

میدونم گلم گفتم خودمم خیلی وقتا درست میکنم اما نباید مجبور کرد بهرحال شاید من یکیشو بیشتر دوست دارم اخه خونه داییم بودیم پیتزا و قورمه سبزی و جوجه بود من دوست داشتم فقز قورمه بخورم از بس کشیدن تو زیر دستیم فاچعه بود

میدونم گلم گفتم خودمم خیلی وقتا درست میکنم اما نباید مجبور کرد بهرحال شاید من یکیشو بیشتر دوست دارم ...

ما تو بشقاب کسی اصلا نمیریزیم و تعارف زیاد از حد نمیکنیم 

یعنی  بزرگترای فامیل و موسن ترا اینجوری تعارفی و سفره بندازن

ولی ما جوون ترا این رسم رو بین خودمون برداشتیم اصلا تعارفی و سفره بندازی نیستیم 

میچینیم رو کانتر یا رو میز هر کی هر چی دوست داره میخوره

کسی با کسی کار نداره اصلا

ولی من تو این شرایطم دوست دارم تفریحی بخورم هر چی که هست .

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)