2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

130 بازدید | 9 پست

آقا من پارسال دوازدهم بودم

نمره هام بدک نیست 

باید همرو ترمیم بزنم؟

حتی اونا که بالا ۱۹ هست؟

یعنی تراز من خیلی کم میشه نسبت به امسال؟آخه پارسال هم نهایی‌اش خیلی سخت بود

اره مجبوری چون ۵۰ درصد نهایی اگ ترمیم نشه ترازت پیشه فوقش ۴هزار یا ۵ هزار امسال با پارسال فرق داره 

ادبیات دینی زبان به ترتیب ضریب بالای دارند 

حداقل عمومی بخون وفت داری ک هرروز دو ساعت عمومی و نمونه سوال از فرمول بیست پیش برو 

Future's gonna be okay💜army & swiftie

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه سنجش اعلام کرده تراز پارسال هم قبوله چون پارسال ما هم نهایی بود امتحانامون و اینکه تا دوسال تراز باقی  میمونه

نمره های بالای 19 نمیخواد ولی اونایی که پایین ترن به خصوص 18 به پایین و ترمیم کنی بهتره

پارسال که تراز اونایی رو که 1401 دیپلم گرفته بودن کم داده بود به این دلیل بود که سطح نهاییشون با مال ...

یه سوال

ممکن نیست مثل کنکور امسال نهاییاشونم راححتر باشه بعد تراز امتحان نهایی ۱۴۰۲ ایها دقیق مثل ۱۴۰۳ حساب شه؟

پارسال که تراز اونایی رو که 1401 دیپلم گرفته بودن کم داده بود به این دلیل بود که سطح نهاییشون با مال ...

به نظرت تراز امتحان نهایی امسال حتما از پارسال بیشتره؟

مال ما هم اخه خیلی سخت بود خدایی😥😥😥

یه سوال ممکن نیست مثل کنکور امسال نهاییاشونم راححتر باشه بعد تراز امتحان نهایی ۱۴۰۲ ایها دقیق مثل ۱ ...

در نظر بگیر که کنکور تیر شاید سخت تر از کنکور اردیبهشت باشه مثل پارسال که تیر از دی سخت تر بود کنکور اردیبهشت امسالم نمیشد گفت همش اسون بوده مثلا ریاضیش خدایی از پارسال اسون تر بود ولی در عوض شیمی از پارسال سخت تر بود

و اینکه برای نهایی ها به احتمال زیاد مثل پارساله ولی خوب اکثر معلما شنیدم که گفتن که احتمالا تا یک نمره ای سوالاش خوب باشه ولی مثلا اگه بخوای18 به بالا بگیری اون دو نمره رو یکم سخت تر بیارن ولی فکر نکنم از پارسال راحت تر بدن چون به خصوص که امسال 50 درصدم هست ولی نمره های پارسال با امسال فرق چندانی فکر نکنم بکنه 

من خودم پشت کنکوریم همیشه معدلم از 19 به بالا بود ولی متاسفانه معدلم پارسال کم شد برای همین امسال میخوام همه رو  ترمیم کنم من پارسال نمره 19 به بالا نداشتم ولی اونایی رو هم که توی 18 بود امسال ترمیم میکنم

مثلا اگه توی نمره هات 19.5 داری خدایی فکر نکنم لازم باشه ترمیم کنی ولی مثلا اگه 19 داری خواستی حالا یک امتحانی بکن شاید همونو بالاتر شدی و اینکه نگران کم شدنشم نیستی چون اگه کم شد نمره قبلیتو حساب میکنن

و اینکه درسایی که ضریب بالا مثل فارسی و زیست و دینی  دارن اگه تونستی نمره بالاتر بگیری بهتره