2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید صبور باشی تا به وقت خودش بیاد 

ما تو این دنیا نهایت ۶۰ سال زنده ایم و تا ابد مرده ایم! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
نمیدونم از خدا بخواه 

زندگی یه نعمت هست برای همین وقتی می خوان کسی دعا کنند می گن خدا طول عمر بهت بده و برای همین درخواست مرگ کردن یه جوری کفران نعمت به حساب میاد!،

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
همین ۱۶ سال برای من ۶۰ سال گذشته ولی    

۱۶ ساله ات هست؟  الان اول راه زندگی هستی ، ۲۰ سال دیگه به تفکرات این دورانت می خندی و تبدیل شدی به یه آدم پخته که خدا رو شکر می کنه تو ۱۶ سالگی برای کل عمرش تصمیم نگرفته! 

۱۶ ساله ات هست؟  الان اول راه زندگی هستی ، ۲۰ سال دیگه به تفکرات این دورانت می خندی و تبدیل شدی ...

میدونین من مطمئنم هیچکی منو دوست نداره موندنم با نموندنم فرقی نداره همه از من متنفرن 

میدونین من مطمئنم هیچکی منو دوست نداره موندنم با نموندنم فرقی نداره همه از من متنفرن 

گور بابای همه اشون!  در نهایت خودت هستی که باید خودت دوست داشته باشی! 

دیگران یکی مثل ما هستند که غرق در مشکلات خودشون هستند و هنوز تکلیف خودشون نمی دونند!  رفتار و حرف هاشون دقت کنی ، خودشون رو هم دوست ندارن بعد تو توقع داری یکی دیگه رو دوست داشته باشند؟

گور بابای همه اشون!  در نهایت خودت هستی که باید خودت دوست داشته باشی!  دیگران یکی مثل ما ...

درست میگید ولی چرا معلم ما باید بیاد بگه خراب بهم جلو بچه ها حالش بد هم بوده باشه درست ولی چرا من   این یه نمونه بود

درست میگید ولی چرا معلم ما باید بیاد بگه خراب بهم جلو بچه ها حالش بد هم بوده باشه درست ولی چرا من & ...

ببین من نمونه ۲۰ سال بعد تو هستم الان فکر می کنم حتی دیگه اسم و قیافه همکلاسی ها درست تو ذهنم نمیاد ، احتمالا هم نصف معلم هام تا حالا مرده اند!   انوقت چرا من برای اتفاقی که ۲۰ سال بعد حتی ذره ای برام اهمیت نداره و کسی دیگه نیست که اون اتفاق تخمی به یاد بیاره خودم از زندگی محروم کنم! 

معلمی که همچین حرفی بزنه یعنی اصلا آدم با ارزشی نیست ، چرا یه آدم بی ارزش بخواد انقدر حرف مسخره اش برات مهم بوده باشه؟ 

حالا اگه معلم همچین حرفی زد یعنی با مدرک و سند برای همه اثبات شده که تو خرابی؟  این معلم دو روز دیگه به یکی دیگه هم می گه خراب!   این معلم خودش حالش خرابه! 

درست میگید ولی چرا معلم ما باید بیاد بگه خراب بهم جلو بچه ها حالش بد هم بوده باشه درست ولی چرا من & ...

نهایت دو سال دیگه دیپلم می گیری و کلا از این فضا و آدم هاش میایی بیرون و می ری تو یه جو و محیط دیگه !