2777
2789
عنوان

عروسی

101 بازدید | 14 پست

بچه ها یه سوال من سه ساله عقد کردم و خانواده همسر خیلی مومن هستن و عروسی که همیشه دوست داشتم بگیرم رو شاید نتونم و اینکه اونا خیلی شلوغ هستن مثلا با این وجود باید حداقل ۱ تومن برای عروسی بذاریم کنار به نظر شما عروسی بگیرم یا پولشو بذارم پس انداز یا ماشین؟( از نظر مالی  مشکل نیست میگم ینی یه عروسی میگیرم اخرش به دلم نیست) چیکار کنم به نظر شماها؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه عروسی جمع و جور با فامیل های نزدیک بگیر . که دعوتی هاتون حدود ۲۰۰ نفر بشه .

کلیپ و فرمالیته برید این بیش تر میمونه . مخصوصا البوم عکس 

۱ میلیارد برای عروسی واقعا زیاده . با پولش سرمایه گزاری کنید

به نظرم سفر رو همیشه میشه رفت

میتونی توی سالگرد ازدواجت جشن بگیری و با دعوت فامیلای درجه یک و نهایت 2 اون طوری ک دلت میخواد مراسم برگزار کنی 

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه   
وضع مالیتون چطوره؟  ولی خب بازم ی شبه عروسیه اگرم میخای پس انداز کن ی شب بگیر داخل باغ ک خودت ...

از لحاظ مالی مشکلی نیست همیشه استرس اینو داشتم نکنه یه چیز بد بشه .وسواس نیستم اما همش با خودم میگم فقط یه چیز مثلا ارایش اگه بد بشه حال ادم خیلی گرفته میشه 

بعدم اونا خودشون هم شلوغن کم کم ۴۰۰ نفر 

باغ خودمونم نمیشه چون بناییه فعلا

اصلا موندم چیکار کنم هی میگن برو دنبال تالار من موندم بگم نمیخوام بگیرم یا نگم فعلا

هرچی هست انشالله به خوشیو سلامتی. ولی تو هر زندگی ای یه جشن عروسی تو ذهن هر آدمی میمونه. یک شبه فقط. ماشینو پول بعدا بازم پیش میاد. ولی این یکباره تو زندگی هر آدم. خانواده هام هرجور میخوان باشن. بگو اونجور ک دوست داری بچینن. باز هم نشد تو آدم خوبه باش بزار به خیری بگذره🙂

هرچی هست انشالله به خوشیو سلامتی. ولی تو هر زندگی ای یه جشن عروسی تو ذهن هر آدمی میمونه. یک شبه فقط. ...

اره واقعا خودمم کسی نیستم بخوام سخت بگیرم نه به شوهر نه خانوادش چون بیچاره ها دلسوزن واقعا

ولی خرج عروسی رو شوهرم میگه خودم میخوام بدم

یه عروسی جمع و جور با فامیل های نزدیک بگیر . که دعوتی هاتون حدود ۲۰۰ نفر بشه . کلیپ و فرمالیته برید ...

همین دیگه😅فامیلای نزدیک اونا خودشون ۳۰۰ ۴۰۰ تا هستن ما شاید جمعا ۱۰۰ نفر و همه همسایه و دوست و همشهری رو هم میخوان دعوت کنن … از طرفی دور و بریاشونم خیلی حسابی نیستن