2777
2789
عنوان

مشورت یا درد دل🤦‍♂️😑

52 بازدید | 5 پست

سلام. بدجور تو بلاتکلیفی موندم. حدود یک ماهه تو برزخم. راستش سر یه سری موضوعات خانومم وسایلشو جمع کرده رفته. حق طلاق هم داره. وسطای فروردین بود گفتش چند روز دیگه برای طلاق اقدام میکنم. منم فقط یکبار باهاش تونستم صحبت کنم فقط اینکه زود تصمیم نگیر به هردومون فرصت بده همه چیزو درست میکنم. هر کاری لازم باشه انجام میدم. اینم میدونم التماسو زیادی درخواست کردن هم نتیجه عکس میده. فعلا ک از همه جا بلاکم جواب خانوادمم نمیده. سر اینکه اشتباه از من بود و واقعا خستش کردم شکی ندارم عذر خواهی ام کردم. هرکاری لازم باشه ام انجام میدم. الان فقط تو حالت خنثی موندم ی مدت دور بمونیم آروم شه ببینم حرکت بعدیش چیه بعد برم سمتش. شکر خدا با اینکه میتونست همه چیزو تموم کنه فعلا هیچ حرکتی نکرده. از اونایی که تجربه دارن و بیشتر از خانما دارم سوال میکنم. با این تفاصیر تو همچین موقعیتی یه زن وقتی دست نگهداشته منظورش چی میتونه باشه؟ بی تفاوتیشه؟ یا داره فکر میکنه؟ یا داره پشیمون میشه؟؟ منتظرم از عالم غیب یه اطلاعاتی دستم برسه😑 اگه نظری دارید ممنون میشم بگید شاید به کارم اومد.

چیکار کردی باهاش که رفته..

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیکار کردی باهاش که رفته..

نا امیدش کردم سر یه موضوعی. به حد اکثر عصبانیتو نفرت رسید..البته اون جریان حل شده. ولی حاضر نیست حتی قبول کنه اون جریان حل شده

نا امیدش کردم سر یه موضوعی. به حد اکثر عصبانیتو نفرت رسید..البته اون جریان حل شده. ولی حاضر نیست حتی ...

یه مدت زمان بدین خودشن میاد ایشالا

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

هیچی میخوادبترسوندت تااذیتش نکنی 🤧

نههع😑 اوضاع بیریخت تر از این صحبتاس. بدجور داغ کرده. هیچ نشونه ای از آشتیو برگشت نزاشته. کارای رفتنشم در حال انجامه🤦‍♂️ حق طلاقم داره اولین جلسشم هفته دیگس به وجود منم احتیاجی نداره. الان این حرکتم آخرین تلاشمه. البته بعد از اینکه شرایطو درست کردمو مشکلاتو حل کردم