2777
2789
عنوان

بچه شیر به شیر

150 بازدید | 11 پست

دوستان خواهشا جواب واقعی بدین 

بچه اولم یکسال ونیمه پسر

بچه دومم پسر الان دوماهه دیگه بدنیا میاد

من خودم ۲۶سالمه هم دانشجو و هم دارم درس میخونم برای ب ازمون

بچه دومم بدنیا بیاد سخته نگهداریشون برام؟؟

حتما باید پرستار بگیریم ؟؟

دیگه هیجا نمی تونم برم😓😓😓

میتونی بابا بستگی به خودت داره 

دخترعموم میره قشنگ امتحان میده میاد قرآن حفظ میکنه به بچه ها و خانواده میرسه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرام ۳۰ماه اختلاف دارن میشه دوسال ونیم اذیت شدم واقعا ولی تنها دلخوشیم اینه باهم بزرگ میشن وبرای هم همبازی هستن بنظر من حتما پرستار بگیر تاخودتم زیاد اذیت نشی

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم

منم ۲۶ سالمه دخترم ۱۶ ماهشه تو راهیم هنوز نیومده ولی تا الان ک خیلی سخت بود 🤭 خوبیش اینه با هم بزرگ میشن سختیش باهمه دوست هم میشن انشالله 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
اتفاقا به نفع بچه ها شد ولی سختیش برای منه

شیر بچه اول قطع میشه چون مادر تو بارداری به کلسیم نیاز داره

بچه هایی که زیر ۲ سال فاصله دارن به علت کمبود ویتامین دی مادر و جبران نشدن از بارداری قبلی اکثرا کوتاه قدی دارن و ضعیفن 

اون وقتی که برای بچه ی اول قرار بود بزاری رو دیگه نمیتونی چون همش بهش میگی تو بزرگ تری تو نکن بزار اون هر کار میخواد بکنه یه عقده و آسیب روحی تو بچه ی اول پیش میاد و کلی مشکلات دیگه