2777
2789
عنوان

گفت بریم خونه ☹️

226 بازدید | 10 پست

دوس پسرم ۲ساله باهمیم ماشینشو فروخته ی هفتس میگه خیلی دلتنگتم ببینیم همو منم گفتم ی ماشین پیداکن میگه روم نمیشه ازکسی ماشین بگیرم یه خونه بگیرم بریم خونه منم گفتم نخیرنمیام گفت چراگفتم ازخونه رفتن خوشم نمیاد گفتم توالان باید تلاش بهم رسیدنمون باشی نه فکرخونه رفتن الان دوساله حرف میزنیم اصلامعلوم نیس اخرش چی به چیه گفت ازکجامیدونی تلاش نمیکنم توچه میدونی بایدهمه چی رو بهت بگم گفتم اره مگه عشقت نیستم بعدیکم صحبت کردن میگه تواینارو میگی منو مقصرکنی که خونه نیای اصلا نیانمیخوام..منم گفتم نه خیلی وقته توذهنم بود ببینم هدف ازاین رابطه چیه الان بحثش پیش اومد گفتم گفت  سوالتو پیام کن جوابشو میدم الان نمیتونم جواب بدم خانوما چه پیامی بدم یکم راهنماییم کنین چجوری بگم منظورم چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه نریا

همشون همینن احمقای فی الارض

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

بهش بگو اگه قصدت دیدن همدیگه اس تو فلان رستوران یا کافه میبینمت میتونیم حتی سینما بریم یا یه کلاس مشترک تا بهمون خوش بگذره... هدفت از خونه رفتن رو نمیفهمم چیه؟ برام توضیح بده چرا باید با یه نامحرم برم تو یک خونه؟

بگو دوست دارم بدونم درمورد رابطمون تصمیمت و هدفت چیه قط وقت گذرونیه یا هدفت ازدواجه که منم بدونم چجوری باید درموردت فکر کنم و هدفامو مشخص کنم.

اصلا جوری رفتار نکن که انگار مشتاق ازدواج باهاشی