ziiii مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 2584 عنوان ریزش سکه ای😭😭😭 43 بازدید | 2 پست مژهاش درگیرسرش یکی بودفعلاک خوب شدجای جدیدنزدولی کلاموهاش کف سرش ریزش داره دوماهه ولی سکه نشده شوهرم میگه ازبس روش حساسی داغون ترینم بنظرتون شربت زینک خوبه براش دکتربردم 1403/02/11 | 11:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 80296 کاش بجای این تاپیک زدنات یه دکتر درست حسابی بچتو ببریمن اطلاعات دارم قبلا هم راهنماییت کردم ولی خب انگار فقط تاپیک زدن دوس داری دوباره میسازمت💪
ziiii مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 2584 کاش بجای این تاپیک زدنات یه دکتر درست حسابی بچتو ببری من اطلاعات دارم قبلا هم راهنماییت کردم ولی خب ... میدونی چی نمیدونم مادرشدی یانه اگ آره ک خدانگهدار باش من یه زن ۲۴ سالم ک اولین بچم ک هزارارزوداشتم اینجورشدتوروستازندگی میکنم وچون تاحالاهیچ کدوم ازخانواده هااین مدل ریز ندیدن وسرپسرم خوب شدهیچ کس حرف من باورنداره بزوردوتادکتربردم اوناهم حالتون نبودک یه کاری کن مژهاش نریزه شوهرمم چون مژهاش کامل نریخته و۸ماه شدوسرش دوباره سکه نزدفقط دادوبیدادمیکنه ک توعیب میذاری روبچه من دربه دردنبال یه راه چارم وگرنه ن الانم ن بیکار