2821
2789
عنوان

خیانت مردا

135 بازدید | 19 پست

چخبره واقعا چخبره؟ حالم داره بهم میخوره دیگه موندم چجوری میتونم اعتماد کنم چرا مردا اینطورینننن حالم بهم خورد بس که تایپک خیانت و حرف از خیانت دیدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نخون تاپیکارو 

کلا جامعه خراب شده زنو مردم نداره 

تقریبا زنای خائن برابر مردای خائن شدن فکرتو مشغول نکن 

تو مبنای زندگیتو بذار بر پایه ی اعتماد مگراینکه خلافش ثابت شد بهت 

زیادم رو همسرت حساس نشو وقتی با دید بد کارای همسرتو ببری زیر ذره بین هر رفتار سادش بنظرت مشکوک میاد

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
فکر میکنی زنا خیلی بهترن؟

نه اتفاقا زنایی که با مردای متاهل هستن بدترینن چون به همجنس خودشون خیانت میکنن ولی مردا هم انقدرر سست عنصرن حس میکنم دنیا داره توی کثافت و نجسی فرو میره بعد همش میگن چرا انفد فقره چرا انقد بلا سرمون میاد

نخون تاپیکارو  کلا جامعه خراب شده زنو مردم نداره  تقریبا زنای خائن برابر مردای خائن شدن ...

من مجردم ولی با این چیزا واقعا حس میکنم ازدواج نکنم خیلی بهتره 

نه اتفاقا زنایی که با مردای متاهل هستن بدترینن چون به همجنس خودشون خیانت میکنن ولی مردا هم انقدرر سس ...

در کل دارم میگم... ب این فکر نکن که وای مردا فقط خیانت نیکنن تو اشناهای خودمون با چشمم دیدمم کل بدنم تنم لرزیده که شوهره طرف ۱۰۰ زندگیشو واس طرف گذاشته زنه داره خیانت میکنه خدا منو ببخشه

همسایم سرزد نزدم لبخند..لول کردم نفسم تنگ تر شد...گفت اوکیی؟ گفتم خستم!
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792