سلام.به یه مشکل خنده دار خوردیم.ما شش ساله ازدواج کردیم تا الان از بهداشت کا...دوم میگرفتم.الان رفتم گفتن چون یه دونه بچه داری و بچت سی ماهشه دیگه به شما نمیدیم.حالا مشکل اینجاس من عمرا روم بشه از داروخانه بخرم شوهرم هم اصلا نمیره.شما کدومتون میخره؟من انقد قرمز میشم از خجالت عمرا بتونم بگم..شوهرم هزار برابر از من خجالتی تره...بعد شش سال چه بساطی شد..
خجالت برای چی؟ فوقش برو داروخانه ای که کارکنانش خانم هستن.
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
یعنی بهداشت اینقدر دست و دلبازه. معلومه همسرتون باید بخره. معمولا این وسایل در جایی که جلوی دید باشه. بره داروخانه که متصدی آقا داشته باشه. این جز وسایل شخصیه. برای اونا هم عادی شده.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض