2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ساعت۷صبح اومده

991 بازدید | 58 پست

حیاطمون مشترکه و شوهرم شب کاره.تازه شوهرم از سرکار اومده بود صبحانه رو واسش آماده کردم گفتم من دیگه میخوابم(هردو تو سالن بودیم).

یادمون رفته بود دررو قفل کنیم یهو دیدم مادرشوهرم گفت یاالله و اومد داخل، داشتم آتیش میگرفتم چون بهش گفته بودم که صبحای زود نیا لطفا. اومده بود میگفت بیا برا من حساب کتابامو بنویس گفتم مگه کله پاچه ایه که ساعت۷اومدی بنده خدا من میخوام بخوابم گفت خب بخواب من چکارت دارم گفتم ساعت ۷برداشتی اومدی بعد میگی خب بخواب من چکارت دارم...

من نمیدونم با این زن چکار کنم که یکم رعایت حالمو بکنه؟؟!

هوووف☹️

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب روت شده اینجوری باهاش حرف زدی

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

میتونی معدبانه باهاش حرف بزنی و این حرف زدن روش تاثیر بزاره

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
میتونی معدبانه باهاش حرف بزنی و این حرف زدن روش تاثیر بزاره

چند بار باید مودبانه باهاش حرف بزنم؟؟؟‌ یکبار؟ دوبار؟ ده بار؟

بارها همسرم با کلی احترام ازش خواهش کرده،چند بار خودم با کللللی احترام از خواهش کردم، دیگه چقد آخه؟