2777
2789

عزیزم کلا خوشت نمیاد یا از نظر جنسی خیلی سردی

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط با نامزدم اینجورم

ازدواجت اجباریبود؟

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

همین ک تردید داری شاید ته دلت دوسش داری یکم بیشتر ب خودت وقت بده. اگ پسر خوبیه شرایطش خوبه عجله ای ت ...

پسر خوبی که هس فقط زیاد گیر میده اینکه شب خونه عموش یا خالت نمون اینستا نداشته باش لباس جلو باز نپوش هر دفعه بخوام باید گوشیتو بدی چک کنم 

پسر خوبی که هس فقط زیاد گیر میده اینکه شب خونه عموش یا خالت نمون اینستا نداشته باش لباس جلو باز نپوش ...

عزیزم امروز برو مشاوره ببین چی میگه

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
ازدواجت اجباریبود؟

دفعه اول که اومدن خواستگاری با خواست خودم بود ولی بعدش دیگ نخواستم وقتی دیدم نمیتونم قبول کنم دست بهم بزنه مادرم گوش بهم نمی‌داد گفت درست میشی دعا گرفت برتم که دهن بسته شد سر سفره عقد نشستم

عزیزم امروز برو مشاوره ببین چی میگه

الان به خودش پیام دادم میگم من مشکلم فقط اینستا و مدرسه اس 

آخه مدرسه هم نمیزاره برم 

ولی میگه نع نمیزارم اینستا داشته باشی و مدرسه هم خو معلوم نی تو راه مدرسه چکارا  میکنی 

الان به خودش پیام دادم میگم من مشکلم فقط اینستا و مدرسه اس  آخه مدرسه هم نمیزاره برم  ول ...

بگو بهم اعتماد نداری چطور می خوای باهام زندگی کنی. اینجوری ک نمیشه

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
از اولم همین بودم ۲ ماه صیغه بودم خواستم تمومش کنم مادرم نزاشت مادرم الکی به اونا می‌گفته بچه اس درس ...

زن صیغه میکنه

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
زن صیغه میکنه

واییی خیلی بده 

من خو دفعه اول عکس یه دختر که از ۱۸ سالگی باهاش دوست بوده تو گوشیش دیدم براش  پوشه هم درست کرده بود نوشته بود عشق هر چی بهش گفتم زد زیرش