2777
2789
عنوان

درد زیر بغل چپ

2453 بازدید | 14 پست

سلام خانما من الآن یک هفتس هر از گاهی زیر بغل چپم درد می‌کنه بعد میزنع پایین تر به سمت سینه نزدیک ۷ روز از عادت ماهیانه امم عقب افتاده کسی می‌دونه دلیلش چیه 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ن نگران نباش من مشکله زنان دارم وقتی پریود نمیشدم ابنطور میشم برو دکتر 

سونو سینه دادم چند ماه پیش گفتن هیچی نیست چون سنمم پایین کاری نمیکنن ، تنبلی تخمدان که دارم 

سونو سینه دادم چند ماه پیش گفتن هیچی نیست چون سنمم پایین کاری نمیکنن ، تنبلی تخمدان که دارم 

او پس بخاطره تنبلیه منم الان همون دردو دارم

دیروز فهمیدم کیست هم دارم 

این کاربری تعلیق شده.
او پس بخاطره تنبلیه منم الان همون دردو دارم دیروز فهمیدم کیست هم دارم 

ای بابا یعنی چیز خطر ناکی نیست ؟ نرم برام سونو سینه بنویسن ؟ منم فکر کنم کیست باز دارم

کیست تخمدان داری ؟

ای بابا یعنی چیز خطر ناکی نیست ؟ نرم برام سونو سینه بنویسن ؟ منم فکر کنم کیست باز دارم کیست تخمدان ...

بری بهتره‌.

اره یه دونه کیسته کوچیک ۱ ماهو ۱۸ روزه لکه بینی دارم 

این کاربری تعلیق شده.
عزیزم ب احتمال زیاد از کیست باشه ما یکی از فامیلامون درد سینه داره کلی دکتر سونو و...آخرسر گفتن کیست ...

آخه خود سینم نیست زیر بغلمه میزنه کنار سینم 

آخه خود سینم نیست زیر بغلمه میزنه کنار سینم

سلام عزیزم رفتین سونو؟؟ مشخص شد چیه؟؟

منم دو روزه کنار سینه چپم به سمت زیر بغل تیر میکشه گاهی دستم میخوره درد میگیره گاهی خودش تیر میکشه گاهی هم ارومه موندم چه کنم در ضمن اخر پریودیمه