2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب بود؟تاثیرداشت؟ من دوتاش استفاده کردم بدنم شروع کرد به خارش و‌سوزش

من بعدش یچی گیاهی داده بود ابزن  روز ۳ بار نشستم داخلش  بعدش ک پریود شدم یچی مث گوشت ازم امد حالا نمیدونم چی بود حس میکنم خود شیافه بود شما پریود نشدین بعد استفاده؟؟؟

من بعدش یچی گیاهی داده بود ابزن  روز ۳ بار نشستم داخلش  بعدش ک پریود شدم یچی مث گوشت ازم ا ...

دوتاش استفاده کردم بدنم شروع کرد به خارش و سوزش به همون طب سنتیه پیام دادم گفت طبیعی بقیشم استفاده کن ولی درحدی شدیدبود که رفتم دکتر گفت حساسیت داشتی و‌نباید دومی و هم میزدی دیگه نزدم 🤕

خدایاراضیم به رضای تو🤍

دوتاش استفاده کردم بدنم شروع کرد به خارش و سوزش به همون طب سنتیه پیام دادم گفت طبیعی بقیشم استفاده ک ...

منم الان دو روز پریودم تموم شده ترشخ پنیری وخارش شدید گرفتم طب سنتی گف این ینی داری خوب میشی برون ریزی داری و استفاده کن کامل داروها رو و شیافش قبل پریود گفت بزارنمیدونم میترسم بدتر شم🥲🥲🥲

منم الان دو روز پریودم تموم شده ترشخ پنیری وخارش شدید گرفتم طب سنتی گف این ینی داری خوب میشی برون ری ...

اگر خارش و سوزش داری ادامش نده

دکترزنانی که من رفتم خیلیییی خوبه بعد هم طب مدرن هم سنتی رو قبول کنه ولی وقتی بهش گفتم اینجوری شدم گفت حساسیت و بایدقطعش کنی

بنظرم تو هم بایه دکتر زنان صحبت کن

خدایاراضیم به رضای تو🤍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز