2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاز سمی تولید میکنه دمای محیطت حتما باید بین ۲۳ تا ۲۵ درجه باشه کمتر یا بیشتر باشه کار خراب میشه &nb ...

واقعا یعنی انقدر مهمه مث شکلات سازی ایناست؟

+خدایاشکرت🤍

واقعا یعنی انقدر مهمه مث شکلات سازی ایناست؟

من یه مدت رفتم سمتش دوره پیدا کردم دیدم تو قسمتای اول دوره اینارو گفت پشیمون شدم 

از اونجایی که گاز سمی تولید میکنه نمیشه مواد غذایی گرم داخلش ریخت خطرناکه فقط برای مصارف سرد و خشک تازه زیادم نباید شسته بشه در حد دستمال کشی چون تغییر شکل و رنگ میده اگرم تابلو یا ساعت باهاش میسازی نباید جای گرم قرار داده بشه چون بازم تغییر شکل میده این مواردم اگه به مشتری بگی که کلا نمیخره اگرم نگی میخره میبره خرابش میکنه میگه کارش بد بود دیگه سفارش نمیده

مثل چی فداتشم؟

عزیزم مثل زیور آلات یا این سر کلیدیها یا بوک مارک .خودکار چیزهای کوچیک که کمتر هزینه کنید که اگر خدای نکرده کارتون نگرفت ضرر زیاد نکنید کلی هم تو فضای مجازی آموزش رایگان داره 

🌟من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🌟
عزیزم مثل زیور آلات یا این سر کلیدیها یا بوک مارک .خودکار چیزهای کوچیک که کمتر هزینه کنید که اگر خدا ...

درسته  مرسی از کمکت

اخه تو اینستا اموزشا کامل نیست بعد میگن بخرید و انلاین ثبت نام کنید 

+خدایاشکرت🤍

درسته  مرسی از کمکت اخه تو اینستا اموزشا کامل نیست بعد میگن بخرید و انلاین ثبت نام کنید

خواهش میکنم جانم .عزیزم اگر برنامه ایتا دارید تو ایتا سرچ کنید کانالهای که آموزش رایگان دارن زیاد هستش از روی همونها کلیتش میتونید یاد بگیرین

🌟من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🌟