2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من خودم نزدم ولی رو تجربه‌ی اطرافیانم میگم طبیعیه اولش اینجوری باشه بعدش ورمش میخوابه و هی به مرور جذب میشه و قشنگ میشه.چند سی سی زدی؟؟؟

ایران من،ای جان من،ای باور و ایمان من💚🤍❤️

آب زیاد بنوش تا لبت ترک نخوره و گز گز و سوزشش برطرف بشه 

بافت لبت خشک بوده ژل میخواد رخنه کنه تو پوست جا نداره 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

میشه بگی چقد هزینه کردی 

منم میخوام بکنم

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

منم همین امروز. هفتاو چهار دهم سی سی زدم برا اولین بار. هنوزم ورم داره. دکتر گف تا سه روز اینطوریه. ...

میشه قیمتشو بهم بگی 

چقد هزینه کردی 

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

پنجو سیصد

ببخشید سوال میکنم همش 

کدوم شهرید؟ 

جای معتبری رفتید که پنجو سیصد ازتون گرفتن