2821
2789
عنوان

یه سوال دارم

270 بازدید | 71 پست

خوردن قرص با معده خالی که نه دوساعت قبلش چیزی خورده باشی الان ۳تا یجا قرص بخوری خونریزی معده نمیاره؟

یه دلدرد بدی گرفتم بعدش 

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نباید با معده هالی بخوری

الان یچیزی بخورم مشکلی پیش نمیاد؟

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

من از صبه هیچی نخوردم جز ی نصف لیوان ابمیوه با ی موز چارتا قرص انداختم بالا شامم نخوردم الانم خابم😐

معدت که داغون میشه اینطوری

همینجوریشم داغونه هرچی بیشتر لوسش کنیم بدتر میش😐

خب بازم ..

قرص چی میخوری؟

خب بازم .. قرص چی میخوری؟

ی ویروس جدید اومدع مبتلا شرم صب ی سرم و دوتا امپول زدم شب هم قرصایی ک دکتر داده بود خوردم

بدن دردم تب گرم سرد چشام درده اشک میاد گلوم ناجور اذیته سرفه خشک میزنم

و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤
ی ویروس جدید اومدع مبتلا شرم صب ی سرم و دوتا امپول زدم شب هم قرصایی ک دکتر داده بود خوردم بدن دردم ...

واای توهم گرفتی 

مریض شدی باید بیشتر حواست به خوردوخوراکت باشه دختر .نکن اینکارو باخودت 

منم تا همین دیروز همین علابمارو داشتم تبم چند روز پایین نمیومد دیگه انقد سوپ و اب میوه طبیعی و اویشن و.. خوردم تا یکمی بهتر شدم

الان یه هفته شده شایدم بیشتر باز عفونته هس تو بدنم ولیخیلی بهترشدم

امیدوارم حال تو هم بهتر بشع 

واای توهم گرفتی  مریض شدی باید بیشتر حواست به خوردوخوراکت باشه دختر .نکن اینکارو باخودت  ...

اره شهر ما همه مبتلا شدن خعلی بده اصن ناندارم  همش گیجم بدن دردم زیاده گلوم شبا نمیزاره بخابم

خعلی خعلی بده اشتهامو از دس دادم هیچی نمیتونم بخورم

تقریبا شبیه کروناعه

انشالله عزیزم خداروشکر ک بهتری

من تازه چهارمین روزع🥺

و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤
اره شهر ما همه مبتلا شدن خعلی بده اصن ناندارم  همش گیجم بدن دردم زیاده گلوم شبا نمیزاره بخابم ...

بین باید خوب بخوری اویشن اب ولرم .اب نشاسته برا گلو عااالیه بخور بهتر میشی داغ داغ بخور 

اره خیلیی زیاد شده دوباره همه هم دارن میگیرن 

قرصاتو به موقع بامعده پرمصرف کن حتما ، مرسی گلم خوب میشی یکم طول میکشه ویروسه بدجوری ازپامیندازه ادمو 

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز