2777
2789

من تازه عقد کردم. همسرم تازه استخدام آپ شده و معلمه.هیچی نداره نه پول نه خونه نه ماشین. اما کم کم جمع کرد و تونست یه طلای کوچیک در حد ۱۰ گرم برام بخره و عقد کردیم. خودم از مجردیم یه خونه به نامم بود اما خونه من شهر دیگس و مجبوریم برای زندگی بریم جای دیگه. الان میخواد وام ازدواجشو گرفت خونه رهن کنه و بعد جمع کنه یه عروسی کوچیک بگیریم و بریم.

خودم جون تازه خونه خریدم دستم تنگه و ۲۰۰ میلیون بدهکارم. وام ادواجمو گرفتم مجبورم اول پولایی که از مردم گرفتمو پس بدم و جهیزیه نمیتونم ببرم انچنان...

اما ناگفنه نماند همسرم خیلی مهربون و مودبه و هوامو داره و عاشقانه برام بهم محبت میکنه و احتراممو نگه میداره.

الان دختر خالم هی پز زندگیشو بهم میده و من واقعا نسبت به زندگیم دو دل شدم.

همسرمو دوس دارم اما بابت شرایط مالی نگرانم

ن عزیزم ول کن دخترخالتم از درون خالیه مهم اینه شما عشق رو دارین تو زندگیتون دخت  خالم اگ از محبت و زندگی خوب داشتن سیر بود پز نمیداد انقد نگران نباش بعدشم ایندتون خب میسازین

عزیز دل دونفر که همو دوست دارن با همه چی کنار میان و دست به دست هم می‌جنگن و زندگیشون رو می‌سازن .

شما هم مشخصه خیلی زحمتکش هستید هر دو ، ان شاالله که به هرچه میخواید برسید .به اطرافیانت توجه نکن و از عشق لذت ببر

سفید بخت بشی عزیزم 🤲❤️✨

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه که همین طور نمی مونه یه روزی وضع تون عالی میشه فقط صبور باش زود دو دل نشو هیچ وقت مقایسه نکن

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

اگر به زندگی اطرافیانت دقت کنی هیچ وقت جس خوشبختی نمیکنی.

از کسانی که سمی هستند فاصله بگیر.

تو میتونی خوشبخت باشی، هرچند الان همه احترام وخوشبختی را تو پول میبینند، ولی باید قبول کنیم که خدا به همه آدم ها به یک اندازه نداده ونمیده،

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

از دختر خالت دوری کن 

خداروشکر که خونه داری 

مهم اینه که لنگ نمونی حالا خونه مال تو باشه یا همسرت اونو بده رهن رهنشو تو شهر خودتون بدین برین مستاجر بشید 

اصل ماکی و محبت همسرتون هست و خداروشکر که یه شغل دولتی داره تو این جامعه ای که همه دنبال شغل دائم می‌گردند و سرشون مونده بی کلاه