2789
بهتااااااش اگه این دختره رو عقد کردی بمن بگوووووو با لهجه خودش بخون    

فهمیه ساده خیلی دوست داشتنیه 😂😂 برعکس فهیمه پلنگ

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فهمیه ساده خیلی دوست داشتنیه 😂😂 برعکس فهیمه پلنگ

آره 

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
یه جورایی بود من دوسش نداشتم فهمیه کلا شخصیتش عوض  شده بود بعد تا نزدیک سفره عقد رفت شوهرش زنده ...

فهیمه تو ۵ سری قبل خیلی مومن بود ولی یهو یه مدل داف شده انگار تو شش اره ؟

هایفو trapy تِراپ درست تره توراپ کلا غلطه

ایوای پس ابروم پیش جاریم و خانواده همسرم رف😔😔😔😔

بهم گفتن برا پوست چیکار کنیم سفید شیم منم گفتم والا دقیق نمیدونم ولی یکی از دوستام هایفو تٌراپی کرده سفید شده بعد دختر جاریم گف تٌراپی؟ بعد خندیدن😔اصن یلدم میوفته میخوام زمین دهن وا کنه برم بمیرممممممم

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
ایوای پس ابروم پیش جاریم و خانواده همسرم رف😔😔😔😔 بهم گفتن برا پوست چیکار کنیم سفید شیم منم گف ...

اشکال نداره 

فیزیوتراپی هم نثل هایفو تراپی تلفظ میشه دیگه یادت باشه ولی در کل خنده نداشته مشکل از خودشون بوده شایدم منظوری نداشتن