2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سیاسی کجاش بوده؟ پس چطور همون موقع پهش شد؟

مثلا بهبود میاد بهش میگن گرونی شده و اینا

یه سکانس بود هما آقای حیاتی مجری رو میبینه بعدا به مشکل خوردن با حیاتی تو تکرارها سانسور شد 

فکر کنم بخاطر همیناست که پخش نمیشه 

6 مگ چی داره یادم رفته

نقی رانتده ی یه نماینده ی مجلس شده بود روی پیشونیش جای مهر زده بود و رفته بود تو اون فازا فکر کنم بر این که مسخره می کردن تو فیلم نمی ذارن پخش بشه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

یه جورایی بود من دوسش نداشتم فهمیه کلا شخصیتش عوض  شده بود بعد تا نزدیک سفره عقد رفت شوهرش زنده شد برگشت این طور داستانا رو دوست ندارم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نقی رانتده ی یه نماینده ی مجلس شده بود روی پیشونیش جای مهر زده بود و رفته بود تو اون فازا فکر کنم بر ...

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

یه جورایی بود من دوسش نداشتم فهمیه کلا شخصیتش عوض  شده بود بعد تا نزدیک سفره عقد رفت شوهرش زنده ...

بهتااااااش اگه این دختره رو عقد کردی بمن بگوووووو

با لهجه خودش بخون  

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
پایتخت تا۶فقط داشت؟پس اون قسمت ها که نقی خیلی چاق شده بودوتوی دادگاه بودفصل چندبود

اون دو قسمت آخر فصل ۶ بود که با فاصله از بقیه قسمتها ساخته شده بود چون بخاطر کرونا یه مدت ساخت سریال متوقف شده بود

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
عزیزم بزن دیکشنری آنلاین چک کن

تو‌ گوگل بزنم دیکشنری آنلاین کلمه هایفو تراپی؟ 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
مثلا بهبود میاد بهش میگن گرونی شده و اینا یه سکانس بود هما آقای حیاتی مجری رو میبینه بعدا به مشکل خ ...

قسمت آخرش که رحمت و زنش میرن ماه عسل به خاطر اونم هست فکر کنم

کاربری متعلق به سه نفره🌸🥰

تو‌ گوگل بزنم دیکشنری آنلاین کلمه هایفو تراپی؟ 

نه عزیزم. بزن دیکشنری آنلاین لانگمن. کلمه رو توش سرچ کن. بعدش بزن رو بلندگو برات پخش میکنه. هم تلفظ امریکن و هم تلفظ بریتیش. من سرچ کردم. همچین کلمه ای نداریم. هیپنوتراپی نیست؟